1 iunie, Parcul Tineretului, București – CROSUL Alerg din iubire pentru VIAȚĂ

De 1 iunie alergăm din iubire pentru viață de la copii până la bunici!

De 1 iunie – ziua în care se celebrează copiii, miracolul nașterii și dreptul copiilor de a fi protejați, ziua în care fiecare dintre noi poate să se simtă din nou copil și să redescopere bucuria jocului, Asociația LIFECALL organizează în Parcul Tineretului un cros caritabil cu probe de alergare pentru copii, adolescenți, adulți, seniori, femei însărcinate, dar și pentru familii. 

  • Poți veni împreună cu prietenii, mama sau tata, bunicii sau chiar cu bebe în burtică, poți concura la cursele Femei pentru mame, Aleargă ca un bărbat!, Tinerii susțin viața, Copii pentru copii sau te poți distra la cursele necompetitive Alerg în familie, Cursa pentru seniori sau Mama merge si eu alerg în burtică.  
  • Traseele vor fi o joacă: de la o plimbare în Rondul trandafirilor (600 m) până la o fugă în jurul lacului (2.8 km)
  • Vei audia concertul trupei de copii Percussionisti ADORNO sau poți participa la ateliere surpriză organizate pentru copiii înscriși la una dintre curse.
  • Te poți înscrie fundraiser, beneficiind de o înscriere gratuită și având astfel ocazia de a deveni ambasador LifeCall.
  • Poți câștiga premii la toate cursele, premii care vor fi anunțate pe website-ul evenimentului.

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin femeilor aflate în criză de sarcină, precum și pentru crearea primei platforme online menită să ofere informație specializată, sfaturi și soluții prin automatizare de marketing.

Intră pe https://lifecall.ro/cros/, înscrie-te la cros, invită-ți prietenii, aleargă si prin efortul tau vei da speranță mămicilor că își pot ține pruncii în brațe, că îi pot naște fără grija zilei de mâine.

𝐃𝐚 𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐧𝐬 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞! 𝐒𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚!

Parteneri: Casa experimentelor, Tabere cu Suflet, Ancora restaurant, Noua restaurant, Lente, BecasKitchen, Restaurant DaDa, Barrio, Bistro 15A, Linea / Closer To The Moon, Acuarela Bistro de Arte, Gradina Floreasca, Junior International TV, Sportic (42km).

Lasă un comentariu