miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăSocial12 lei în plus...

12 lei în plus la alocații…

Când vin „ai noștri ca brazii”, de la Putere și ne învață că numai copiii „sunt viitorul”, te cuprinde așa un sentiment de deja vu când afli că viitorul țării merită 12 lei în plus adică exact indexarea cu rata inflației de anul trecut. 12 lei, înseamnă 2 euro și 40 de cenți. Alocațiile de la 1 ianuarie 2023, ar putea fi în sumă de 255,4 lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani și în sumă de 630,6 lei pentru cei până la 2 ani.

Deci, un elev de liceu care se pregătește pentru Bacalaureat și pentru facultate nu-și va permite nici să încarce o cartelă pre-pay cu opțiune de internet să se documenteze pentru școală, cu cei 12 lei în plus la alocație. Cea mai ieftină plăcintă nu mai e sub 3 lei, nicio apa plată nu e mai puțin de 5 lei în centrul unui oraș de provincie. De patru lei, îți poți lua un pix ieftin și câteva coli de hârtie pentru scris.

Oare cum să mai țină elevul român pasul cu omologul lui din Occident? Ai noștri sunt talentați, au valențe multiple, dar ce pot face cu acest „plus” de 12 lei?

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.