miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăAuto18 ani fără Dacia

18 ani fără Dacia

În 2004, ultima berlină Dacia ieșea pe porțile Mioveniului, pentru a face loc Loganului. Dacia trăiește azi prin intermediul „Dacioților”. Dacia, mașina unei generații, Dacia, mașina copilăriei noastre, Dacia primelor lecții de șoferie, Dacia vacanțelor la țară, la Mare, la munte, în Deltă, Dacia duminicilor petrecute sub ea în parcare, dacia reparațiilor cu sârma la marginea drumului, Dacia pe scurt continuă să trăiască prin pasionații de mașini clasice, de Dacii.

Dacia a atins un punct critic, un punct fierbinte pe care Loganul și gama venită cu el nu l-a atins.

Loganul are și el iată 18 ani vechime. Prima Dacia 1300 fabricată prin anii 60, mai exact în 1969 a făcut 18 ani în 1987. Modelul nu s-a mai fabricat din 1984, variantele 1310, 1400, urmându-i cu succes.

Totuși, Dacia în 1987 era regina șoselelor, cum Loganul nu mai este în 2022. Și atunci erau mașini occidentale, sovietice, nu foarte multe, dar Dacia era căutată. Dacia era mereu personalizată, mai o vopsea, mai un eleron, capace, jante, grila de față, tetiere, bord, volan.

Fiecare voia Dacia lui… Asta se vede și azi… Sincer nu cred că vom vedea cluburi de Logan și variante peste 30-40 de ani, cum vedem azi Dacia…

Nu ar strica nimănui mai ales producătorilor din Mioveni să marcheze momentul 18 ani fără Dacia…posibilități sunt multe…

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.