AcasăSocial5 SFATURI PENTRU ALEGEREA PAPIONULUI POTRIVIT DE LA TRENDHIM.RO

5 SFATURI PENTRU ALEGEREA PAPIONULUI POTRIVIT DE LA TRENDHIM.RO

- Advertisement - magazin online de cadouri

Știm că vrei să arăți uimitor cu papion și știm că nu este atât de ușor precum alegerea primului pe care îl vezi. Folosește următoarele sfaturi generale pentru a te ajuta să porți unul cu stil.

Culorile artificiilor, șampania strălucitoare și mult prea mult confetti primesc de obicei toată atenția în ultima noapte a anului … până acum. Am găsit o modalitate ușoară pentru tine pentru a fi cel mai bine îmbrăcat bărbat la petrecere, fără a purta o tonă de sclipici sau alte lucruri extreme.

O mulțime de declarații sunt făcute pe 31 decembrie – de la rezoluții până la mărturisiri de dragoste neîmpărtășită (te înțelegem, frate). Dar există un lucru care va dura mult după ce petrecerea încetează și șampania devine răsuflată – stilul tău.

Fie că ești la un eveniment cu cravată neagră, un bar celebru sau petreci pe Zoom, iată 5 sfaturi pentru a te asigura că tu și papionul tău arătați cel mai bine când începe noul an.

1. ALEGEREA CĂMĂȘII ȘI A COSTUMULUI

Alege cămașa pe care o vei purta. Acesta este un moment bun și pentru a-ți alege și costumul.

Singura „regulă” atunci când alegi un papion, este alegerea tipului potrivit de cămașă. Pentru evenimente formale, cum ar fi nunți sau petreceri de lux pe terasă în cele mai selecte locuri, vei dori o cămașă cu guler pentru papion (guler rândunică). Numele acestui tip de guler vine de la vârfurile sale rabatabile care seamănă cu coada unei rândunici. Este cel mai formal tip de guler și este conceput pentru a fi purtat cu papion și smoching.

Oriunde altundeva, orice cămașă cu nasturi și guler normal e de ajuns. Culoarea pe care o alegi depinde de tine.

Nu poți da greș cu o cămașă albă, curată și călcată. Însă, de ce să nu mergi cu cămașă cu nasturi până jos, cu un papion auriu sau argintiu? Poți uita chiar și de sacou și să optezi pentru bretele asortate. Sau păstrează sacoul și adaugă o batistă de buzunar colorată.

2. ȚINE CONT DE STIL ȘI FORMĂ

Când vine vorba de papioane, ai trei opțiuni de stil: self-tie, pre-legat și cu clips.

Este adevărat că papioanele self-tie arată foarte bine. Este, de asemenea, adevărat că vei avea nevoie de timp pentru a le lega și nu toată lumea are atât de mult timp la dispoziție. Suntem fanii papioanelor pre-legate deoarece sunt ușor de purtat și ușor de reglat. Totuși tragem linie și nu ne apropiem de papioanele cu clips.

Formele de papioane variază de la fluture la batwing. Alege în funcție de evenimentul la care participi.

Ca regulă generală, papioanele fluture sunt întotdeauna acceptabile, în timp ce papioanele batwing și cele cu vârfuri ascuțite sunt văzute ca fiind casual sau chiar îndrăznețe.

3. TEXTURĂ ȘI MATERIAL

Alegerea materialului depinde de anotimp și de ținută. Țesăturile dure, cum ar fi lâna, ar trebui purtate în lunile mai reci, de iarnă, iar țesăturile mai ușoare, cum ar fi bumbacul, sunt mai potrivite pentru anotimpurile calde.

Asigură-te că textura nu contravine aspectului tău general. Combinarea prea multor texturi vor face ca ținuta ta să nu fie la fel de elegantă. Cu alte cuvinte, nu orice articol (sacou, cămașă, batistă de buzunar și papion) trebuie să aibă o textură diferită.

4. ASORETAZĂ CULOAREA PAPIONULUI

Dacă ai o cămașă albă sau neagră, poți purta în siguranță orice culoare atâta timp cât este potrivită cu ocazia.

Asortarea culorilor este puțin mai complicată. Folosind roata noastră cromatică interactivă ca ghid, îți recomandăm să mergi cu culorile analog pentru o asortare sigură sau cu culorile complementare pentru ceva mai îndrăzneț.

Încearcă asta: Uită-te la culoarea cămășii pe care ai ales-o, apasă pe acea culoare de pe roată și apoi alege un papion uni în una dintre culorile selectate.

Cămașa ta ar trebui să fie mai deschisă la culoare decât papionul pentru cel mai bun contrast. Singura excepție este când porți o cămașă de culoare închisă, albastră sau neagră.

Poți alege un papion în aceeași culoare (o nuanță mai închisă) decât cămașa, atâta timp cât papionul încă iese în evidență.

5. ALEGE IMPRIMEURILE CU ATENȚIE

Cel mai bun sfat este să alegi o cămașă și un papion cu imprimeuri de dimensiuni diferite. Vrei să creezi un contrast plăcut pentru ochi,, nu unul obositor (și nu vrei ca și cum papionul tău se pierde în cămașă).

SFATURI FINALE

Ne-am gândit la 3 sfaturi ușor de urmat, astfel încât să poți să sărbătorești cu stil cu un papion.

  • Papioanele strălucitoare sunt potrivite pentru ocazii formale, în timp ce papioanele mate sunt considerate casual.
  • Este acceptabil să porți un papion vesel, vibrant, cu un pulover, atâta timp cât puloverul este peste o cămașă cu guler.
  • Evită să porți papioane în culori îndrăznețe cu cămăși în culori îndrăznețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele

magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max
Tradesilvania

Taxi Heathrow

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

ITexclusiv.ro