Ai nevoie de accesorii pentru porumbei? Fără să fie un moft, da, ai nevoie!

Chiar dacă în principiu accesoriile sunt subestimate și sunt considerate elemente de care ai putea la fel de bine să te dezici, în fapt lucrurile sunt puțin diferite. Este adevărat că focusul în creșterea și îngrijirea porumbeilor este cel de a crește generații de păsări sănătoase care să îți aducă premii. Însă și accesoriile sunt importante. Iată de ce!

Accesoriile pentru porumbei sunt necesare

Iar la Radu Duo le vei găsi, magazin de nișă cu pagina oficială produsecolumbofile.ro. Aici ai o gamă variată de produse columbofile, de la adăpătoare la hrănitoare. Acestea au prețuri accesibile și completează o gamă destul de variată de produse special destinate porumbeilor. Fie că vorbim de produse pentru o hrană sănătoasă și echilibrată, fie că vorbim de tratamente sau suplimente de prevenție ori chiar de vaccinuri, aici vei găsi de toate.

Dar să ne întoarcem la accesorii. Acestea își arată adevărata importanță în mod special la partea practică. Spre exemplu, nu te preocupă în mod special să alegi un recipient special pentru apa pe care o oferi păsărilor. Însă tocmai aici se pot depozita bacterii și apa devine contaminată. Le faci rău păsărilor cu mâna ta. Iar în alte situații poate fi vorba despre nevoia de a dizolva în apa pe care o oferi de băut păsărilor anumite suplimente. Și nu vei folosi același recipient pentru toate păsările, de vreme ce cele bolnave sau pe care le suspectezi bolnave le vei izola de restul grupului.

De asemenea, când vine vorba de hrană, este exact aceeași situație. Așadar într-un mod cât se poate de practic și reducând totul la simplu, da, ai nevoie de astfel de accesorii. Unele dintre acestea le poți folosi special doar când sunteți în deplasări, la concursuri sau antrenamente.

Tot la capitolul accesorii sunt și inelele pentru porumbei.

Alege produsele din magazinele de nișă

În marile supermarketuri vei găsi produse variate, câte puțin din toate, însă nu ai o așa mare varietate de produse pentru fiecare categorie în parte. În plus, calitatea acestora lasă de dorit. Cei care cumpără ce le este la îndemână vor de regulă ceva ieftin. Așadar încrede-te doar în stocul de produse doar din magazinele de nișă.

Radu Duo, magazinul numit Produse Columbofile este locul în care vei găsi absolut tot ce ai nevoie, de la branduri renumite – Belgica de Weerd, Paloma etc.

Descoperă ofertele în pagina oficială.

Contact:

0773 774 303

Lasă un comentariu