AcasăComunicat de presaAIESEC în România organizează Youth Speak Forum, un eveniment dedicat creșterii economice...

AIESEC în România organizează Youth Speak Forum, un eveniment dedicat creșterii economice și ghidarea tinerilor la locurile potrivite de muncă

Youth Speak Forum este un eveniment anual organizat de AIESEC în România, cea mai mare organizație condusă de tineri la nivel global, ce aduce împreună tineri, lideri din domeniul afacerilor și ai societății civile, pentru a discuta și a găsi soluții la problemele sociale și economice actuale.

Tema din acest an  își propune să abordeze provocările și oportunitățile legate de tinerii și piața muncii de astăzi, precum și să ofere instrumente și resurse pentru a ghida tinerii spre carierele potrivite pentru ei.

Evenimentul va cuprinde o serie de workshop-uri interactive, keynote-uri susținute de experți din diverse domenii și sesiuni de networking, oferind participanților oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile, de a învăța de la profesioniști și de a-și extinde network-ul.

Astfel, evenimentul va contribui la dezvoltarea tinerilor și la construirea unei societăți mai prospere și echitabile. Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să facilităm dialogul și schimbul de idei între tineri și lideri din diferite sectoare, pentru a găsi soluții inovatoare la problemele cu care se confruntă tinerii în ceea ce privește ocuparea forței de muncă și integrarea în mediul profesional.

Evenimentul se va desfășura atât în format fizic, la Hollywood Multiplex, din București Mall, cât și online, pentru a asigura accesibilitatea și participarea cât mai largă a tinerilor din întreaga țară.

Pentru a ramane conectat cu noi, ne poți găsi și pe pagina de Instagram: 

https://www.instagram.com/ysf_romania/

Pentru a te înscrie, ne găsești aici: 

Ultimele

magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max
Tradesilvania

Agentie de Turism Cluj

Taxi Heathrow

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

ITexclusiv.ro