Alege lenjeriile Coneltex pentru confort sporit în timpul somnului

Odihna este foarte importantă pentru organism, deoarece corpul se reface în acele momente și se pregătește pentru o nouă zi de muncă, în care trebuie să fie activ. Pentru ca orele de somn să fie optime și să nu te trezești în fiecare oră, ai nevoie de lenjeriile de pat potrivite.

Coneltex este magazinul online de lenjerii de pat care are o gamă variată de produse din materiale calitative. În alegerea unei lenjerii de pat este important în primul rând materialul și calitatea acestuia, iar mai apoi modelul. Aceștia au în gamă și perne pentru diferite necesități, deoarece acestea pot influența sau pot fi motivul stărilor de oboseală sau de disconfort pe care le ai dimineața.

Un set complet pentru pat

La un simplu search poți beneficia de setul complet care să îți acopere patul și implicit pe tine, în timp ce dormi. Lenjeriile de pat conțin cearșaf de pat, husă pentru pilotă și fețe de perne. La comandă poți adăuga chiar și pilota și pernele necesare, dacă vrei cu adevărat calitate și confort absolut. Persoanele care vor să mențină stilul minimalist și elegant al camerei, pot opta pentru așternuturile albe imaculate din satin creponat. Acestea sunt potrivite în perioada verii, când temperaturile sunt mai ridicate, deoarece permit corpului să respire și nu te supraîncălzesc.

Cei care vor să aducă o pată de culoare dormitorului, care să se potrivească cu celelalte elemente din cameră, pot opta pentru lenjeriile colorate cu imprimeu diferit. Lenjeriile cu fluturași sunt cu adevărat o pată de culoare și dau o stare de bine la vederea acestora. Cei de la fabrica de lenjerii CONELTEX realizeaza produsele în sediul lor din Suceava și sunt unii dintre cei mai importanți producători din această nișă.

Pilote și perne – opțiuni variate

Aceștia dispun de pilote potrivite atât pentru paturile de o persoană, cât și pentru paturile matrimoniale. Pilota din bumbac este printre cele mai preferate de clienți, deoarece este un material hipoalergenic și în plus menține temperatura optimă în orice anotimp.

Persoanele care sunt mai sensibile și sunt predispuse la iritații ale pielii sau la alergii, pernele antialergice alături de pilotele din bumbac sunt alegerile potrivite care oferă confort și mediul optim pentru odihnă. Pernele sunt disponibile în mărimi variate și conțin puf și pene. Perna are un rol important pe timpul nopții, astfel încât dacă este prea mare și umflată, îți poate creea dureri în zona cervicală, de aceea, trebuie să alegi ceva potrivit.

Alege din gama Coneltex elementele necesare, pentru ca fiecare noapte să fie una odihnitoare, lipsită de griji și de întreruperi. Accesează site-ul pentru a vizualiza toate produsele și pentru plasare de comenzi online.

Contact:

0735 194 314

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava 720089 România

Lasă un comentariu