joi, decembrie 5, 2024

Alegerea optimă în materie de dotări pentru HoReCa

Promoția Alegerea optimă de pe site-ul TC Romania Crown Cool este oferta care îți trebuie dacă vrei răcitoare de bere, vitrine frigorifice orizontale sau verticale, grătare profesionale pe gaz, blendere mai simple sau mai complexe, lăzi congelatoare de diferite capacități, dulapuri neutre, cuptoare pentru pizza sau mașini de fabricat gheață. Toate, la prețuri fără concurență! Reducerile la aceste echipamente HoReCa sunt de până la 25% în limita stocului disponibil.

Ce trebuie să știi înainte de a înființa un restaurant performant?

Primul pas înainte de a te gândi la mobilier, ustensile și echipamente pentru un nou restaurant este să definești cât mai exact posibil profilul unității tale HoReCa.

Un astfel de local de alimentație publică trebuie să aibă neapărat o bucătărie profesională proiectată detaliat, în funcție de meniurile care vor fi pregătite acolo. Iar această planificare se reflectă direct asupra calității și eficienței serviciilor oferite. 

Merită în plus să ne amintim și faptul că fiecare restaurant (chiar dacă în linii mari are un specific asemănător cu al altora) are un mod particular de a pregăti meniurile și a-și servi clienții.

Chiar așa, în ceea ce privește strict categoria de echipamente profesionale de bucătărie, caracteristicile lor sunt asemănătoare celorlalte restaurante. Schimbările care există sunt legate de organizarea spațiului, tipurile de produse ce se comercializează și modul de servire.

Pentru a avea succes, trebuie în calitate de antreprenor să înțelegi cât mai multe și despre elementele de diferențiere, nu doar care sunt principalele echipamente pentru amenajarea unui restaurant!

Ești pe cale să cumperi ustensile și echipamente pentru o activitate de catering?

Dacă DA, merită să iei la promoție câteva echipamente de catering esențiale (pentru demararea afacerii) care mențin alimentele calde sau reci, după caz. 

În afacerea de catering, temperaturile sunt foarte importante pentru asigurarea calității preparatelor, pentru asigurarea siguranței alimentare. Pentru a păstra aromele mâncării și a limita la minim riscul de intoxicație alimentară, alimentele este obligatoriu să fie păstrate la temperaturile adecvate.

Ca furnizor în sectorul alimentației publice, menținerea temperaturii adecvate a alimentelor poate fi de cele mai multe ori o sarcină dificilă. Cu toate acestea, este bine să știi că există acum la TC Romania Crown Cool echipamente HoReCa performante la preț promoțional care te pot ajuta.

4 sfaturi pentru succesul noului tău restaurant

1. Investește într-un diferențial pentru unitatea ta HoReCa

Un fel de mâncare special, niște băuturi deosebite sau chiar decorarea localului tău, iată elemente care pot face diferența, întrucât clienții caută din ce în ce mai mult să frecventeze locurile tematice.

Prepară diferite feluri de mâncare care să stârnească curiozitatea și să fie pe gustul oamenilor. Creează băuturi exotice uimitoare sau chiar oferă în ansamblu un meniu care are ceva dincolo de tradiționalul banal.

Un serviciu premium îți va diferenția afacerea de concurență. Prin urmare, nu ignora acest lucru.

2. Alcătuiește o atmosferă confortabilă și decorul deosebit al localului tău

Investește într-un mediu agreabil, într-un decor ieșit din comun. 

Caută să ai prioritar piese unice în spațiile destinate clientelei, precum ar fi niște tablouri tematice și culori ambientale potrivite, deoarece aceste detalii atrag atenția celor ce vor trece pragul restaurantului tău cel nou.

3. Nu uita de promovarea online

Promovează-ți afacerea pe rețelele sociale în vogă acum. Creează strategii de marketing digital creative pentru a-ți face brandul cunoscut și a atrage cât mai mulți clienți.

Fă poze bune cu preparatele și băuturile tale pentru a le pune în meniu și postează-le pe aceste rețele de socializare.

Este important de reținut că această comunicare începe cu meniul, așadar folosește fotografii care ilustrează fiecare comandă, deoarece acest lucru ajută clientul în alegerea sa.

Pune instantanee foto, dar mai ales videoclipuri cu modul în care se lucrează în bucătăria profesională și cu echipamentele performante ce se folosesc de către personalul angajat.

4. Fii atent la feedback-urile venite din partea clienților

Acordă atenție feedback-urilor provenite de la consumatori, deoarece pe baza lor poți să lucrezi pentru îmbunătățirea și evoluția constantă a afacerii tale.

Așa vei putea identifica punctele forte, dar și punctele slabe ale afacerii tale, vei putea schița strategii viitoare care să îți poată crește profitul.

În acest sens, acordă atenția meritată echipamentelor HoReCa cele mai potrivite pentru dotarea bucătăriei tale profesionale.

Dar, pentru început, intră pe tcromania.com si profită de Promoția Alegerea Optimă pentru a procura de acolo setul minim de utilaje gastronomice necesare pentru a începe activitatea în localul tău!

- Publicitate -

Farmacia online Dr.Max

Super Oferte la ANVELOPE pe Vadrexim.ro !
Ortodont
ITexclusiv.ro
Stiri Romania
vopsea
Taxi Heathrow
mutari mobila
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
Clinica stomatologie Bucuresti