Ana Blandiana în dialog cu Gabriel Liiceanu

Editura Humanitas invită iubitorii de literatură la un nou eveniment online! În data de 2 martie, începând cu ora 19:30, Ana Blandiana va intra în dialog cu Gabriel Liiceanu, pornind de la volumul de memorialistică Soră lume, publicat recent la Humanitas și devenit bestseller la scurt timp de la apariție.

Literatura este o componentă importantă a artei, deoarece te ajută să te descoperi, să-ți înțelegi trăirile, sentimentele și emoțiile. Prin lectură, nu numai că te relaxezi, ci și ajungi să te educi și să-ți dezvolți cultura generală. De aceea, Humanitas vă propune să luați parte la o întâlnire online cu două dintre cele mai mari personalități ale literaturii române: Ana Blandiana și Gabriel Liiceanu

Soră lume este continuarea volumului biografic Falsul tratat de manipulare, publicat în anul 2013. Acțiunea este împărțită în mai multe capitole și prezintă întâmplări din străinătate. 

„În Falsul tratat de manipulare am încercat să compun din fragmente de amintiri un portret al țării. Acum este vorba despre lume.” – Ana Blandiana

Evenimentul va fi difuzat live atât pe pagina de Facebook a Editurii Humanitas, cât și pe canalul de Youtube al acesteia. 

Lasă un comentariu