Bătrânii României preferă frigul pentru a supraviețui

Bătrânii României trăiesc pe pielea lor binefacerile Guvernului PNL. PNL este partidul acela istoric de tradiție care a pus tunurile pe țărani la 1907. Tot pentru că se săturaseră să moară de foame sau de frig în bordeie.

Bătrânii României retrăiesc constrângerile din vremea lui Ceaușescu. Numai că atunci România suferise să își achite datoria externă. Acum, bătrânii României suferă ca datoria românilor să crească. Asta pentru că un individ condamnat penal pentru beție în SUA a băgat România în criză, în calitate de premier al României.

Bătrânii României aleg să sufere pentru că nu vor avea bani să plătească facturile. Ei au muncit să aducă România la 0 datorii externe în 1989. Deja, 20% din asociațiile de proprietari cer prin lege să întârzie pornirea încălzirii centralizate.

Bătrânii își vor închide caloriferele pentru a avea ce să mânânce. Se vor bucura să aibă pâine. Florin Câțu îi sfidează cu tupeu că el nu mănâncă pâine.

Medicamentele, mâncarea le vor consuma resursele. Probabil vor încălzi apă la reșoul electric care le va fi și sursă de încălzire.

Bătrânii speră să mai aibă zile ca nepoții lor să o ducă mai bine. Tineretul nu are decât un singur gând, acela de apleca din România.

PNL a reușit să întreacă CDR în tupeu și prostie. Activiștii lui Florin Cîțu sunt mai lipsiți de vocație și de pricepere decât unii politruci comuniști ai anilor 50.

Nici azi, Cîțu nu a cedat, preferând criza. Vrea cu orice preț să fie la butoane, în timp ce România ajunge în epoca medievală pe zi ce trece.

Lasă un comentariu