Beauty Focus in the Garden si Daruieste Bookurie. Drumul de la frumusete la fapte bune

Weekendul acesta, mai exact sâmbătă și duminică, pe 26 și 27 iunie, în Gradina Casei Universitarilor din București va avea loc  Beauty Focus in The Garden, eveniment organizat de Rouge Media in parteneriat cu PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania. Accesul este liber și dincolo de ocazia pe care o aveți de a descoperi peste 20 de branduri de cosmetice atent selectate ori de a participa la sesiuni de make-up susținute live de makeup artiști consacrați sau de a cunoaște oameni frumoși și talentați din comunitatea beauty, la un prosecco, aveți prilejul să faceți o faptă bună donând cărți sau rechizite pentru copiii defavorizați dintr-un sat românesc.

Noi credem că fiecare copil merită o poveste. Iar în România sunt mulți copii pentru care poveștile nu au fost nici scrise și nici spuse. Tableta, PC-ul, device-urile care, pentru mulți dintre copiii noștri au devenit aproape extensii ale propriilor brațe sau minți, pentru acești copii sunt doar niște cuvinte. Însă poveștile tipărite sunt cele care îi vor împinge pe acești copii mai puțin norocoși să viseze și să le dea aripi. Așa s-a născut și ideea campaniei Dăruiește Bookurie care însoțește, la pas mărunt, evenimentul Beauty Focus in The Garden organizat de Rouge Media având ca partener principal PADIR. “ – spune Isabela Vasile, Rouge Media

”PADIR militează pentru UNITATE, pentru apartenenta la o COMUNITATE, pentru FRUMUSETE si nu in ultimul rand pentru FAPTE BUNE. Ne-am bucurat extraordinar de mult atunci cand am primit propunerea acestui parteneriat, in primul rand pentru ca a venit ca o confirmare ca ceea ce facem, facem bine si in al doilea rand pentru ca este un prilej nemaipomenit de face cunoscuta povestea proiectului ”Vreau sa fiu profesionist!”, sustinut de Asociatia Nationala a Antreprenorilor inca din 2013. PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania, prin participarea membrilor sai, s-a implicat activ in dezvoltarea acestui proiect care se bucura de un real succes si a imbratisat cu entuziasm propunerea de a se implica activ si in ‘’Daruieste Bookurie”. Cartile, rechizitele si donatiile primite vor fi livrate catre copiii si tinerii defavorizati din satele romanesti, impreuna cu servicii de infrumusetare profesionale si burse pentru calificari in meseriile din industria infrumusetarii.”, a declarat Corina Munteanu, presedinte PADIR.

Și tu poți să dai aripi unui copil, și să faci o fapta mare… donând o carte sau orice alt lucru mic din categoria rechizitelor pentru copiii școlari dintr-o comunitate defavorizată a României.

Campania se desfasoara pe toata  perioada Beauty Focus in The Garden, program 11.00 – 18.00., Info : 0724 509 345, office@rougemedia.ro, www.cosmobeauty.ro

Lasă un comentariu