Booking-Mania: aplicatie mobila pentru concedii fericite

Calatoriile fac parte din activitatile sociale populare ale romanilor. Fiecare aventura la munte sau la mare naste amintiri cu totul speciale. Avand in vedere numarul impresionant al optiunilor turistice din Romania, poate fi cateodata dificil sa gasiti unitatea de cazare optima sau firma de rent a car pe care sa o folositi fara retineri. Daca aveti aproape aplicatia mobila Booking-Mania, puteti gestiona mai inteligent logistica unei calatorii.

Primul pas catre un concediu fericit in Romania poate incepe cu instalarea aplicatiei mobile Booking-Mania in smartphone. De ce sa alegeti aceasta aplicatie cand sunt atat de multe optiuni in Google Play sau App Store? Stim ca exista o frenezie a aplicatiilor. Totusi, Booking-Mania aduce ceva unic in Romania: recenziile video in domeniul ospitalitatii si a mobilitatii. Asa o sa aveti la indemana un asistent de calatorie, atent la nevoile voastre de calatori curiosi. Aplicatia este intretinuta de feedback-ul utilizatorilor. Ei se filmeaza pe ei insisi si inregistreaza recenzii video despre serviciile de rent a car folosite sau despre unitatile de cazare alese.

Recenzie Video. Sincer si clar.

Recenzia video este expresia clara si transparenta a satisfactiei unui client. El poate inregistra recenzii video prin intermediul aplicatiei mobile. Acestea pot fi consultate ulterior de comunitatea Booking-Mania sau potentiali turisti pentru a lua decizii informate si clare cu privire la calitatea serviciilor oferite de un hotel, o pensiune rustica, cabana, o vila sau o firma de rent.

Nevoile de mobilitate auto sunt deseori acompaniate de cele de cazare si mancare. In cadrul acestei aplicatii romanesti, o sa gasiti parteneri din Romania, dornici sa primeasca clienti noi, romani sau straini. Pentru a le descoperi asa cum se cuvine calitatile, urmariti recenzii video si cititi descrierile partenerilor listati deja in app. Aveti si posibilitatea de a urmari clipurile video listate in canalul de YouTube Booking-Mania . Acestea sunt mai mult decat informative.

Aplicatia este disponibila in Google Play si App Store. Prima aplicatie dedicata recenziilor video din Romania, Booking-Mania, reprezinta un prim pas catre o experienta turistica desavarsita. Dezvoltata pentru sistem de operare Android dar si iOS, aplicatia este intuitiva si raspunde rapid la cerintele utilizatorilor. O sa iubiti sistemul de incarcare a recenziilor video. In cateva minute aveti recenzia finalizata si dupa aprobare, comunitatea o poate aprecia cu usurinta.

Amprenta digitala a businessurilor romanesti a devenit mai atractiva

Nu doar turistii pot utiliza aplicatia, ci si proprietarii de pensiuni, hoteluri si firme de inchirieri auto. Cum? Acestia din urma isi pot lista afacerile intr-o interfata digitala unica in Romania, cu acces la o comunitate matura. Businessul are de castigat si clientii se pot bucura de unitati de cazare moderne, in pas cu trendurile digitale.

Astazi, majoritatea romanilor folosesc smartphone-urile pentru a face rezervari la hoteluri sau masini. Acest dispozitiv mobil este utilizat si pentru a strange informatii despre produse si servicii. Corelat cu popularitatea clipurilor video, care a crescut semnificativ in anii 2020 si 2021, nu-i de mirare ca aplicatii mobile cu recenzii video vor fi cautate de clienti si CEOs care doresc sa fie cu un pas in fata celorlalti. Ce presupune o recenzie video din partea unui utilizator? Simplu: o sinteza a experientei sale cu un anumit tip de serviciu.

Din pacate, multe pensiuni si hoteluri nu au carti de vizita digitale. Acestea au website-uri rudimentare sau doar pagini de Facebook. Ele pot beneficia de listarea in aplicatia Booking-Mania si de atentia comunitatii existente, dar si a utilizatorilor noi. Exista un formular dedicat firmelor care doresc sa devina parteneri. Beneficiati de suportul aplicatiei in listare si gestionarea profilului. Este atat de usor! Descoperiti particularitatile unei aplicatii mobile moderne, care va aduce mai aproape de unitati de cazare si servicii de rent de incredere.

Descarcati aplicatia din Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.booking.mania

Descarcati aplicatia din App Store: https://apps.apple.com/ro/app/booking-mania/id1488453571?l=ro

Lasă un comentariu