Cadouri potrivite pentru tată de la Gift Express – dovadă de apreciere

Date:

Părinții sunt cei care ar face orice pentru tine și sunt acolo ori de câte ori ai nevoie. Dacă prietenii vin și pleacă, părinții știi că nu vor pleca, ci te susțin, chiar dacă greșești de multe ori. Aceștia merită toată aprecierea din lume pentru ca te-au susținut chiar și atunci când tu nu știai și au făcut tot posibilul să îți fie bine, atunci când poate ei nu erau chiar atât de bine.

Când ești adolescent nu prea realizezi toate aceste aspecte, dar timpul face ca în fiecare an în care mai adaugi un trandafir buchetului vieții tale, începi să realizezi anumite aspecte. Înțelegi care sunt problemele vieții de care tu ai fost ferit, înțelegi că oamenii nu sunt toți atât de buni pe cât credeai, chiar dacă tu ai fost învățat să îi apreciezi pe toți și să îi respecți în aceeași măsură. Toate acestea ies la iveală după ce dai tu singur piept în piept cu viața și vezi de fapt cum arată realitatea. Atunci este momentul să le oferi părinților cel puțin un cadou, alături de o îmbrățișare și un “Mulțumesc!”, pentru că ți-au oferit o copilărie lipsită de griji.

Cadourile pe care să i le oferi tatălui

Pe parcursul anului sunt multe sărbători sau evenimente importante, unele dintre ele destinate mamei. Totuși și tații merită aprecierea cu ajutorul unui cadou pe care îl poți alege de pe www.giftexpress.ro. Acesta este locul de unde poți alege orice cadou, pentru orice persoană dragă din viața ta.

Fiind vorba despre tați, cred că oricare s-ar bucura dacă ar primi în dar o sticlă de vin pictată manual, alături de două pahare pictate în aceleași culori. Pe sticlă este scris un mesaj emoționant. Chiar dacă nu va mai avea conținut sticla, cu siguranță o va păstra în bar sau vitrină în continuare pentru că îi va aminti de tine. Acest set vine într-o cutie de cadou în care acestea sunt așezate perfect.

Un alt cadou de la Gift Express este tabloul “Dragă tată” pe care îl poate așeza pe perete, ca simbol al grijii pe care ți-a oferit-o în toți acești ani. Pe tablou este scris un mesaj emoționant care cuprinde poate toate cuvintele pe care nu le poți rosti sau nu le-ai putut pune la un loc. Alături de acesta poți opta pentru un portofel din piele, pe care poți grava un mesaj. Portofelul este un element utilizat zilnic și probabil va zâmbi mereu când va citi mesajul pe care i l-ai scris pe acesta.

Pentru orice cadou cauți, poți accesa site-ul celor de la Gift Express și cu siguranță vei găsi elementele potrivite, care pot fi deja gata pentru a fi oferite, în cutii speciale sau ambalate.

Contact:

Calea Sagului nr. 223, în incinta Galeriei comerciale Auchan Timișoara, Jud. Timiș

0799 200-400

0733 985-962.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Noutati

Subscribe

Publicitate

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Alte stiri

5 octombrie-Ziua Educației

Ziua Educației este zi liberă pentru elevi și profesori....

Zaharia Stancu, scriitorul pe nedrept uitat

La 5 octombrie 1902, la Salcia în Județul Teleorman...

Dinicu Golescu și speranța modernizării

La 5 octombrie 1830, murea boierul luminat Dinicu Golescu....

Vaclav Havel și tradiția rezistenței

La 5 octombrie 1936, se năștea la Praga, în...