Cat de accesibile sunt serviciile de contabilitate Iasi?

In ziua de astazi, tinerii antreprenori nu ofera prea multa atentie serviciilor de contabilitate, desi acestea tin fix de cea mai importanta parte a unei afaceri – anume fiscala. Acestia sunt de parere ca, date fiind afacerile relativ mici de la care au inceput, se pot ocupa de acest aspect pe cont propriu.

Desigur, acest lucru nu prea este posibil. Totusi, vina nu este numai a lor. In mare, serviciile de contabilitate Iasi, Bucuresti, Cluj sau oricare oras mai mare, nu sunt prea primitoare. Evident, aici se ia in considerare atat tariful, care de obicei nu este exprimat concret, cat si justificarile din spatele acestuia.

Pe scurt, rigiditatea firmelor de acest tip si uneori lipsa de transparenta pot afecta negativ mediul afacerilor din Romania.

Care este solutia tinerilor antreprenori?

Oamenii care devin antreprenori de succes isi incep cariera, de obicei, inca din liceu sau din facultate. Asadar, unul dintre cele mai frecvente lucruri este ca acestia sa-si caute un prieten care studiaza contabilitatea si care ori ii poate invata, ori ii poate ajuta sa se ocupe de acest aspect al unei afaceri.

Acesta este unul dintre principalele moduri prin care oamenii de afaceri tinerisi cu putina experienta isi asigura serviciile de contabilitate. Iasi, Bucuresti si Cluj sunt, evident, orasele unde acestia pot cunoaste, cu usurinta, studenti la contabilitate.

Este mediul online de ajutor?

Intr-o oarecare masura, mediul online ii poate ajuta pe cei care considera ca firmele de contabilitate clasice nu sunt deloc accesibile. Totusi, internetul ofera, de cele mai multe ori, cunostinte de suprafata, mai ales atunci cand vine vorba de contabilitate.

Apoi, este destul de clar ca baza de date cu informatii ce se aplica in Romania si pot fi gasite si in limba romana este foarte mica. Rar poti gasi un blog care chiar iti poate spune ceva nou.

Exista firme care ies din tipare?

Aceasta intrebare nu este una corecta, mai ales fata de firmele de contabilitate. Iasi si alte orase mari prezinta firme cu renume si cu o istorie indelungata. Nu prea poti spune ca vina este in intregime a lor atunci cand se pune problema accesibilitatii.

Asadar, atat aceste firme, cat si tinerii antreprenori trebuie sa iasa din tipare. Acestia din urma trebuie, in primul rand, sa inteleaga complexitatea serviciilor de acest tip si, cel mai important, faptul ca aceste servicii au un cost mai mult decat justificat.

Firmele de contabilitate, pe de cealalta parte, pot lucra putin la transparenta si la modul in care abordeaza noi clienti – desigur, aceste aspecte nu se aplica la toate firmele.

Esti in cautare de servicii de contabilitate Iasi?

Daca raspunsul este da, dar inca nu esti sigur daca poti intelege cum trebuie oferta unei firme de contabilitate, poti cere ajutorul expertilor de la Keez. Acestia nu numai ca iti pot pune la dispozitie servicii de contabilitate complete la doar 39 Euro pe luna, dar iti si pot oferi informatiile de care ai nevoie pentru a intelege acest domeniu mai bine si pentru a-l face, pentru tine si pentru toti oamenii de afaceri, mai accesibil. Chiar mai mult, accesibilitatea este accentuata si de eficienta platformei online pe care o vei avea la dispozitie.

Lasă un comentariu