AcasăComunicat de presaCauti servicii funerare in sectorul 2 al capitalei? Rarox poate fi un...

Cauti servicii funerare in sectorul 2 al capitalei? Rarox poate fi un raspuns potrivit nevoilor tale

- Advertisement - magazin online de cadouri

In momentul in care se intampla si tragicul eveniment de a pierde pe cei dragi, reactiile pot fi dintre cele mai diferite. In unele cazuri a te pierde cu firea nu te caracterizeaza, insa cand vine vorba de o veste soc, lucrurile se schimba. Asadar, care sunt primele lucruri de facut? Cine va ajuta? Serviciile funerare sunt indispensabile si trebuie spus ca acestea pot fi si complete, in varianta pe care Rarox o expune.

Rarox activeaza in toata capitala si pune la dispozitie servicii dintre cele mai variate. Practic te poti baza pe aceasta firma de servicii funerare pentru tot ce inseamna organizarea unei privegheri si inmormantari.

Servicii complete

Poti apela la Rarox pentru absolut orice, inca din primele clipe dupa ce se intampla evenimentul tragic. Asta pentru ca echipa aceasta dispune si de serviciul de constatare de deces, ceea ce ai nevoie sa faci pentru a putea scoate ulterior certificatul de deces.

Tot de aici poti comanda absolut orice, de la sicriul complet, pana la cruce, coroana de flori si alte accesorii funerare de care ai nevoie. In lista de servicii se numara si imbalsamarea si manipularea defunctului, punerea in sicriu si transportul acestuia catre locatia aleasa. Cat priveste ziua inmormantarii, pot fi asigurate si serviciile ce tin de transport, inclusiv pentru cei care fac parte din cortegiul funerar.

Inmormantari in vremuri de covid

Tinand cont de vremurile actuale, ai nevoie de o firma de servicii funerare care sa iti ofere nu doar calitate, ci si adaptare la tot ce presupune aceasta perioada pandemica. Adica sa fie autorizata si sa poata presta serviciile in cauza in conditii de maxima siguranta.

Daca defunctul a fost declarat decedat de Covid poti apela la Rarox. Echipa vine pregatita, fie ca este vorba de preluare de la domiciliu sau ridicarea defunctului de la o unitate spitaliceasca, din sectorul 2 sau oricare altul.

In astfel de situatii evenimentul va fi unul mai restrans. Cu toate acestea tot sunt necesare achizitii de accesorii funerare, spre exemplu si in principal de sicriu si cruce.

Chiar daca la eveniment vor participa mai putine persoane, trebuie luat in calcul manipularea sicriului, transportul funerar de asemenea, precum si cheltuielile ce tin de groapa, de inhumarea propriu zisa si de serviciile religioase.

Astfel de momente nu sunt usoare. Alege o agentie de pompe funebre precum Rarox, care te poate si consilia cu privire la toti pasii ce tin de organizarea unei inmormantari.

Contact:

office@funerarenonstop-bucuresti.ro

0769.658.216

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele

magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max
Tradesilvania

Taxi Heathrow

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

ITexclusiv.ro