Cauți un parfum inedit? Ai încercat de la parfumat.ro?

Parfumurile au avut dintotdeauna un impact puternic asupra creierului nostru, care au influențat totodată emoțiile și trăirile noastre. De ce? Pentru că ne plac mirosurile frumoase, inedite, speciale care ne trezesc și amintiri, de ce nu.

Se spune că mirosurile nu au nicio semnificație în viața noastră dacă nu sunt legate de o amintire, mai mult decât atât, acestea pot crea reacții fizice în organismul nostru.

Spre exemplu, s-a demonstrat științific faptul că mirosul de trandafiri ne poate scădea tensiunea arterială, vanilia ne reduce anxietatea, lavanda ne relaxează, iar eucaliptul ne face mai activi și mai energici.

Cum și de unde ne alegem un parfum de calitate

O gamă variată de parfumuri cu mirosuri încântătoare și inedite poți găsi pe Parfumat.ro. Gama de produse cuprinde parfumuri de corp, odorizante de cameră, pentru birouri, pentru mașină,  pentru animale de companie, pentru aspirator, scrumieră sau frigider.

Toate aceste parfumuri sunt alese cu atenție pentru a ne încânta simțurile și a trezi în noi amintiri plăcute.

Iată câteva lucruri despre parfumuri

Există numeroase cărți,  povești și filme pe care unele dintre ele le știm sau nu.

Spre exemplu “Parfumul, povestea unei crime” – un film pentru unii horror, pentru alții ceva inedit, iar pentru alții o descoperire a ceea ce înseamnă trăirea experienței mirosului.  Cert este că simbolul parfumurilor sunt mai mult decât un miros plăcut.

Revenind în timpurile noastre, atunci când ne alegem un parfum, trebuie să ținem cont de niște aspecte.

Simțul mirosului. Da, atunci când îți alegi un parfum, chiar dacă îți place foarte mult încearcă să nu-ți verși toată sticla pe tine. După câteva minute, ne obișnuim cu orice miros și nu-l mai simțim atât de pregnant. Însă atunci când ne dăm cu un parfum, ceilalți din jurul nostru simt. Deci, atenție la pufuri! Nu îți dorești să lași dâre de mirosuri care pot provoca anumite stări neplăcute.

În contact cu pielea, orice parfum miroase diferit. Pentru că pH-ul nostru nu este identic cu al altei persoane, acesta miroase diferit de la o persoană la alta. Chiar dacă ne place foarte mult parfumul prietenei noastre, s-ar putea ca pe pielea noastră să nu miroase la fel.

Când îți alegi un parfum nu testa mai mult de trei odată. După al treilea parfum testat, nu mai simți celelalte mirosuri. De aceea, este recomandat să nu testăm mai mult de 3 odată.

Pentru ca mirosul să persiste, dă-te cu parfum în păr. Specialiștii au demonstrat faptul că mirosul unui parfum va rezista cel mai mult pe podoaba capilară, pentru că aceasta este mereu în mișcare și emană mirosul.

Sunt doar câteva dintre aspectele de care putem ține cont. Dacă ți s-a terminat parfumul și îți dorești ceva inedit, încearcă-le pe cele de la parfumat.ro.

Date de contact:

0730 204 204

contact@parfumat.ro

Lasă un comentariu