AcasăComunicat de presa”Ce-ai făcut la școală?” filmul manifest produs de Asociația GO-AHEAD în regia...

”Ce-ai făcut la școală?” filmul manifest produs de Asociația GO-AHEAD în regia lui Tedy Necula se lansează Joi, 28 martie 2024

Data de 28 martie 2024 marchează un moment extraordinar pentru Asociația GO-AHEAD întrucât, la 7 ani de la înființare, lansează primul film documentar care îi are în prim-plan pe beneficiarii programelor educaționale dezvoltate și implementate de asociație. Misiunea asociației este integrarea dezvoltării socio-emoționale și consilierii în procesul educațional din România crescând astfel calitatea actului educațional, incluziunea socială și șansele egale la educație. Împreună creștem oameni echilibrați. 

Filmul documentar ”Ce-ai făcut la școală?” este realizat de Asociația GO-AHEAD în cadrul proiectului ”GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM!” și regizat de Tedy Necula. 

”Ce-ai făcut la școală?” este un manifest despre curajul tinerilor elevi din liceele tehnologice și importanța acestora în societate ca profesioniști și membri ai comunității. Într-o eră în care meseriile lor sunt din ce în ce mai necesare, acești tineri talentați sunt încă stigmatizați de prejudecăți care le limitează opțiunile și potențialul. Acești elevi au abilități practice și tehnice deosebite și pot aduce contribuții semnificative în societate. Prin valorizarea și încurajarea acestor tineri talentați și dedicați, putem stimula inovația, creșterea economică și progresul social. 

Cunoscându-le poveștile, putem împreună să schimbăm perspectiva și să privim dincolo de etichete. 

Lansarea filmului va succede Conferința Educațională GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM, în cadrul căreia vor participa elevii liceelor tehnologice alături de profesori și reprezentanți ai diverselor instituții invitate. Vor urca pe scenă persoane emblematice, oameni care cred cu tărie că accesul tinerilor la consiliere personală și profesională le poate influența viața în mod pozitiv

Premiera filmului va avea loc la Cineplexx Băneasa, joi, 28 martie 2024, într-un cadru privat în prezența a peste 450 de elevi, profesori, mentori, consilieri, autorități, parteneri, reprezentanți ai companiilor cu activitate în România, presă, donatori, voluntari, reprezentanți ai ONG-urilor, reprezentanți ai autorităților naționale și locale. Urmând ca în luna aprilie, filmul să fie prezentat gratuit în școli și cinematografe partenere în mai multe orașe din țară în cadrul Caravanei GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM.

Mai multe informatii despre proiectul GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM! sunt disponibile accesând https://www.go-ahead.ro/ro/go-ahead-your-best-dream .

Evenimentul de lansare va avea loc cu sprijinul:

Sponsorilor: CARREFOUR ROMÂNIA, NEXT GENERATION BUSINESS, OLYMPUS, ROMPETROL, SIDEM

Partenerilor media: Canal 33, Metropola TV, KANAL D2, Itsy Bitsy, RFI România, ENTR, EURONEWS, Revista CARIERE, WALL-STREET, HR Manager, Radio Impuls, IQads, Ziarul Metropolis, OK!Magazine, Radio România Actualități, Radio București FM, Radio România Cultural, KUDIKA, FEMEiA, ele.ro, Ultima Oră, clopoțel.ro, copilul.ro, 9vrempărinți, Fashion8, Iubim Brașovul,Garbo, PR wave, Sănătatea de azi, Ordinea Zilei, Ziarul Pozitiv, HAPP.RO, I love failure, KOOPERATIVA 2.0, clubantreprenor.ro, filmecărți.  

Despre Asociația GO-AHEAD:

Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală dedicată schimbării în domeniul educației, promovând egalitatea de șanse, incluziunea socială și îmbunătățirea calității educației. Prin proiectul  GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM! , asociația își propune să ofere sprijin și să inspire tinerii să își urmeze visele și aspirațiile, facilitând dezvoltarea personală și profesională.

Despre Tedy Necula:

Tedy Necula este un regizor pasionat cu o viziune clară asupra puterii filmului de a inspira și a schimba perspectivele. Prin documentarul ”Ce ai făcut la școală?”, el își propune să aducă în prim plan poveștile reale ale tinerilor din România, oferindu-le o platformă pentru a-și face auzite vocile și pentru a promova schimbarea și progresul în societate.

Despre Proiectul GO AHEAD WITH YOUR BEST DREAM!:

Proiect derulat de Asociația GO-AHEAD în parteneriat cu Art for Change Foundation Norvegia, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este îmbunătățirea imaginii și a percepției publice a societății civile în rândul a cel puțin 50.000 de persoane, creșterea gradului de vizibilitate, înțelegere și recunoaștere a impactului pozitiv pe care activitățile de consiliere și dezvoltare personală desfășurate de GO-AHEAD îl au asupra vieților tinerilor și a comunităților.

Despre Programul Active Citizens Fund România:

Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați http://www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.

Ultimele

magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max
Tradesilvania

Agentie de Turism Cluj

Taxi Heathrow

Ortodont
Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

ITexclusiv.ro