Ce faci in cazul in care iti este sechestrat autovehiculul in Italia? Apelezi la Emilia Kruk desigur!

In ultima perioada controalele vamale si cele ale aeroporturilor sunt din ce in ce mai riguroase. Exista oricum o discrepanta intre autovehiculele oprite ce au placute cu numere italienesti si cei ce au placute straine. Se observa o discriminare in comportamentul autoritatilor, ceea ce inseamna ca cei ce transporta marfa cu ajutorul unui camion, pot suferi consecintele. Emilia Kruk si asociatii sai te ajuta indiferent de zona Italiei in care esti oprit de politie, fiind la doar un telefon distanta.

Cum trebuie sa reactionezi intr-un astfel de caz

In primul rand, daca iti este indicat sa opresti pe dreapta de catre autoritati, trebuie sa te gandesti din prima la un posibil scenariu de sechestru autovehicul. In acest caz, inainte de a cobori din masina pentru ca ei sa inspecteze marfa si compartimentarile, trebuie sa te asiguri ca iti iei toate actele importante, bunurile materiale si telefonul. In special daca nu cunosti limba si doar esti in trecere pe aici, ai nevoie de reprezentanta juridica profesionala, bilingva, ce cunoaste legislatia si termenii juridici din Italia.

Dupa ce ai coborat, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa o apelezi pe Emilia Kruk. Aceasta este alaturi de toti romanii care se confrunta cu aceasta problema. Este important ca avocatul tau sa fie de aceeasi nationalitate ca si tine, care sa-ti impartaseasca traditiile si limba materna, pentru un parteneriat eficient, bazat pe incredere si respect reciproc. Vei fi sfatuit sa platesti doar o parte din amenda pana la solutionarea cazului, pentru a oferi posibilitatea avocatului sa conteste decizia in instanta.

De ce sa o alegi pe Emilia Kruk

In acest avocat regasesti mai mult decat o fata a legii, ci si un confident, care se va asigura ca va merge pana la limitele legii pentru a-ti obtine rezultatele ideale cazului tau. Emilia Kruk intruneste calitatile unui avocat nu bun, ci excelent. Aceasta are experienta vasta in toate ramurile dreptului, chiar si cel penal, ramura a carui cazuri sunt printre cele mai complicate.

Cand alegi un avocat profesionist, te alegi practic pe tine, fiindca doar in tine trebuie sa ai incredere completa 100% in viata. Confidentialitatea, calitatea serviciilor juridice, consultanta in orice moment, dedicarea, eficienta si seriozitatea, sunt puncte de reper pe care trebuie sa le iei in vedere cand alegi un avocat. Emilia Kruk atinge toate aceste praguri si multe altele, de aceea, colaborarea cu ea este un parteneriat de incredere, o extensie a propriei persoane. In orice caz de abuz al drepturilor tale, nu ezita sa contactezi avocatul Emilia Kruk.

Intra in cadrul site-ului oficial www.emiliakruk.ro sa afli mai multe despre cazurile cu care se ocupa.

Contact: +40 075 912 8250

info@emiliakruk.ro

Lasă un comentariu