Ce sa nu faci atunci cand inchiriezi o masina in Bucuresti?

De cele mai multe ori, inchirierea unei masini este o alternativa mult mai accesibila pentru soferii care isi doresc sa aiba experienta de a conduce la preturi accesibile. Cu toate acestea, daca nu acorzi atentie unor aspecte in prealabil, s-ar putea sa constati faptul ca pretul de inchiriere a crescut considerabil si nu intelegi de ce. De aceea, ar fi de pe preferat sa eviti cateva greseli care pot creste costul de inchiriere a unei masini.

Nu intarzia cu returnarea masinii

In contractul semnat cu firma de inchirieri exista anumite situatii exceptionale care pot intarzia termenul de returnare al masinii. Totodata, exista si anumite penalitati in functie de perioada de intarziere. Insa, contractele variaza de la o firma la alta. Asa ca, asigura-te ca citesti foarte atent sectiunea respectiva din contract. Cu toate ca, in inchirieri auto preturile sunt mult mai accesibile, este necesar sa fim atenti la acest aspect, pentru a nu fi nevoiti sa platim suplimentar.

Intreaba daca masina inchiriata are vignetta facuta

Avand in vedere faptul ca o masina inchiriata reprezinta o alternativa ideala pentru a beneficia de experienta de a conduce, nu este sigur ca acest tip de autovehicul vine la pachet cu toate documentele rezolvate. Daca ai planuit sa inchiriezi o masina pentru a face o excursie in strainatate, cu atat mai mult trebuie sa te asiguri ca vignnietta este facuta, deoarece amenzile in alte tari se pot ridica pana la cateva sute de euro.

Polita de asigurare auto acopera daunele

Daca deja platesti o polita auto, discuta despre acest subiect la negocierea contractului, deoarece majoritatea contractelor intre beneficiar si firma de inchiriere prevad si o plata pentru o polita de asigurare auto speciala pentru masina inchiriata.

Locul unde lasi masina

Daca nu dispui de timpul necesar, astfel incat sa returnezi masina direct la sediul firmei,atunci arunca o privire peste politica de drop off a companiei. In politica respectiva ar trebui mentionate toate locatiile unde ai putea sa lasi masina cand intentionezi sa o returnezi.

Asadar, o masina inchiriata in Bucuresti ofera anumite facilitati pentru soferii care nu isi pot permite la un anumit moment sa isi achizitioneze o masina. Cu toate acestea, scopul principal al inchirierii unei masini este reprezentat de costurile reduse. Pentru a mentine acest aspect trebuie sa acorzi atentie anumitor detalii, ca sa nu fii nevoit sa platesti in plus.

Lasă un comentariu