Cel mai bun aspirator pe care să îl achiziționezi pentru o casă mereu curată

Cei mai mulți dintre noi investesc sume mari de bani pentru a avea parte de confortul necesar, ori de câte ori se află la ei acasă. Nici nu-i de mirare, întrucât aici petrecem o bună perioadă din timp atât cu cei dragi, cât și cu persoane care ne calcă în mod frecvent pragul casei. Cu toate acestea, pentru a avea parte de toate aspectele dorite, prima regulă pe care este indicat să o respectăm este să menținem curățenia în locuință. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care sugerează faptul că stă în responsabilitatea noastră să menținem praful și mizeria la distanță, precum și bacteriile și eventualele virusuri. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, echipa noastră a identificat cel mai bun aspirator pe care să-l achiziționezi pentru a avea casa mereu curată și împrospătată!

  1. Care sunt avantajele aspiratoarelor verticale?

Indiferent de cât de mult sau de puțin îți place să petreci timp făcând curățenie în casă, eficiența își spune cuvântul ori de câte ori utilizezi dispozitive de calitate superioară. În timp ce, în trecut, gama de produse și aparate era mult mai mică față de ceea ce trăim în prezent, lucrurile stau cu totul și cu totul diferit la ora actuală. Astăzi ne putem bucura de modele inedite, special concepute pentru a ne face viața mai ușoară. În același timp, putem scăpa de durerile neplăcute de spate și de orele îndelungate făcând curat, apelând la un aspirator vertical. Unul dintre cele mai bune astfel de dispozitive este modelul Jimmy H9 Pro pus la dispoziție de GeekMall. Acesta beneficiază de un motor digital fără perii de 600 W, în timp ce un aspirator clasic are aproape 800 W. Spre deosebire de alte dispozitive similare, aspiratorul Jimmy H9 Pro este dotat cu un set de 8 baterii Lithium, cu ajutorul cărora beneficiază de o autonomie maximă de până la 80 de minute. Mai mult, datorită tehnologiei patentate dual ciclonică, acesta separă cu eficiență praful de pe suprafețele de aer, reducând considerabil pierderea puterii de aspirare.

  • Care sunt funcțiile celui mai bun aspirator pentru acasă?

Atunci când ești în căutarea celui mai bun aspirator pentru casă, este imperios necesar să iei în considerare funcțiile de care acesta dispune. Spre exemplu, modelul menționat mai sus, respectiv Jimmy H9 Pro, este notat cu o tehnologie sensibilă, pe baza căreia tipul de podea poate fi ușor recunoscut, conducând la o ajustare automată a puterii. Drept rezultat, procesul de curățenie este unul mult mai eficient și inteligent. Toate aceste detalii pot fi observate cu ajutorul display-ului LED inteligent, care beneficiază de un sistem smart interactiv. În ceea ce privește funcțiile existente la nivelul aspiratorului Jimmy H9 Pro, printre cele mai importante sunt:

  • Mod Eco – ajută la curățenia podelelor tari;
  • Mod Turbo – asigură curățarea covoarelor;
  • Mod Max – ideal pentru a curăța zonele dificile;
  • Mod Auto – asigură ajustarea automată a puterii de curățenie.

În plus, este esențial să ții cont de accesoriile regăsite în pachet, printre care se numără:

  • O perie specială – menită să aspire perfect covoarele;
  • Un tub metalic sensibil – a cărui utilitate este aceea de a curăța sub mobilă;
  • Perie electrică – atât una pentru aspirarea saltelelor, cât și una pentru curățarea podelelor;
  • Perie 2 în 1 – se recomandă una pentru tapițerie și alta pentru curățarea spațiilor înguste.

Toate aceste accesorii vin la pachet cu orice aspirator Jimmy H9 Pro achiziționat acasă. Pe lângă acestea, filtrul și periile pot fi spălate cu ușurință, iar întregul echipament este livrat împreună cu un recipient de praf de 0,6 litri.

Spre deosebire de alte branduri de pe piață, Jimmy introduce pe piață produse casnice de ultimă generație. Cei din spatele brandului sunt specializați pe motoarele de mare viteză, principalul lor scop fiind acela de a produce și a le oferi clienților săi dispozitive de calitate superioară pentru curățenia casnică. Astfel, fiecare om are posibilitatea să trăiască într-un mediu ecologic.

Pentru a achiziționa acest dispozitiv la prețul cel mai bun de pe piață, nu uita să iei în considerare și magazinul online Geekmall.ro. Aici găsești, în fiecare săptămână, oferte speciale,  lansări de produse noi și promoții, precum și dispozitive best-sellers în Statele Unite, Europa și Asia. Fie că optezi pentru produse de sezon, sisteme smart home, purificatoare de aer, trotinete și biciclete electrice sau doar la senzori pentru casă și roboți de aspirare, aici vei putea găsi toate accesoriile de care ai nevoie.

Lasă un comentariu