Cele mai frumoase cadouri de aniversare 1 an pentru bebeluși

Bucuria copiilor este, totodată, fericirea părinților. Fiecare mămică sau tătic își dorește să își vadă copilul împlinit, fericit și să se bucure de momentele în care acesta este mic. Nici nu este de mirare, întrucât bebelușii sunt extrem de drăgălași și dulci, mai ales atunci când au puțin timp de la naștere. Ei bine, din momentul în care aceștia împlinesc un an de viață, lucrurile se schimbă complet. Pe lângă faptul că s-au dezvoltat mult mai mult și s-au acomodat cu adevărat în noua lor casă, aceștia au parte de primul eveniment dedicat în cinstea lor. Rămâi alături de noi și descoperă care sunt cele mai frumoase cadouri de aniversare 1 an pentru bebeluși!

  1. Rucsaci sub formă de animăluț de pluș

Bebelușii au nevoie de lucruri total diferite față de adulți. Pe lângă hainele mult mai drăgălașe și mici, aceștia au nevoie ca, oriunde părinții merg, să aibă lucrurile asupra lor. Altfel spus, un rucsac sub formă de animăluț de pluș este cadoul ideal și foarte practic nu doar pentru bebeluși, ci mai ales pentru părinți. Dacă vrei să descoperi modele inedite și foarte atractive, Click Aici!

  • Marionetă pentru deget

Unul dintre cadourile preferate pentru aniversarea de 1 an este marioneta pentru deget. Copiii sunt extrem de atrași de jucării și de momentele în care părinții sau orice altă persoană se joacă cu ei, iar un astfel de obiect este special conceput pentru acest lucru. Dacă încă nu ai descoperit modelul ideal, asigură-te că arunci o privire pe LaPetiteArmoire. Aici ai la dispoziție cea mai mare gamă de produse Moulin Roty din România, cu beneficiul că fiecare produs de pe site este și pe stoc, în depozit. În plus, fiecare produs ajunge la destinație în aceeași zi în care este comandat, în condițiile în care aceasta se află pe teritoriul Bucureștiului și comanda este plasată în intervalul luni-vineri. Mai mult, beneficiezi de o felicitare din hârtie gratuit, la cerere, pentru a putea așterne câteva urări de bine pentru cel mic.

  • Lănțișor cu clips pentru suzetă

Accesoriile sunt un avantaj ideal pentru părinți și, numaidecât, pentru bebeluși. Oricând ești în căutarea unui cadou practic, poți opta pentru un lănțișor cu clips pentru suzetă. Acesta este extrem de util și un dar care îl va distra pe cel mic. Mulțumită materialelor din care este realizat, acesta este foarte moale și plăcut la atingere.

Aniversarea de 1 an este un moment cu un puternic impact atât pentru părinți, cât și pentru bebeluși. Asigură-te că ai la îndemână cele mai frumoase cadouri pentru cel mic, înainte de ziua cea mare!

Lasă un comentariu