AcasăComunicat de presaCertificat Constatator Pentru Licitatie - ONLINE!

Certificat Constatator Pentru Licitatie – ONLINE!

- Advertisement - magazin online de cadouri

Antreprenorii romani pot acum obtine certificatul constatator pentru a participa la licitatii publice in Romania si nu numai, 100% ONLINE, prin intermediul platformei digitale https://www.certificatconstatatoronline.ro/

Atunci cand ai nevoie urgent sa depui dosarul pentru Licitatie si nu poti obtine in alt mod certificatul constatator, platforma www.certificatconstatatoronline.ro vine cu un design modern, intuitiv, foarte usor de utilizat.

Certificatul Constatator este solicitat de Autoritatile Contractante, in cazul in care oferta dvs. a fost declarata castigatoare si acesta trebuie incarcat in SICAP, pana la data limita specificata de Autoritatea Contractanta. Documentul trebuie sa fie valabil la data prezentarii.

Cu toate ca nu are o data de expirare, in Romania, certificatele constatatoare sunt considerate valabile daca sunt emise mai recent de 30 zile calendarstice.

In principal, Autoritatile Contractante solicita antreprenorului sa prezinte certificatul constatator, pentru a vedea daca firma este in functiune, detalii despre sedii, despre administrator, asociati, cat si alte informatii necesare in vederea semnarii contractului de achizitie publica.

De asemenea, in certificatul constatator pentru licitatie, emis online, vor fi detaliate si activitatile autorizate, respectiv codurile CAEN autorizate la momentul emiterii certificatului.

Dureaza aproximativ 2-3 minute sa parcurgi pasii pentru solicitarea certificatului constatator pentru licitatie, iar apoi plata o poti face in siguranta fie prin transfer bancar (O.P.) sau direct cu cardul Visa sau MasterCard.

Primesti certificatul constatator pentru licitatie direct pe email, impreuna cu factura. Documentul are incorporata semnatura electronica a ONRC, poate fi verificat oricand pe site-ul oficial al ONRC si are valoare de ORIGINAL in toata Europa, bineinteles si in Romania.

Nici o alta firma nu mai foloseste certificate constatatoare emise traditional, pe hartie, ci mult mai simplu si lejer, online.

Tine minte, atunci cand ai nevoie URGENT de un certificat constatator pentru licitatie sau pentru orice alt motiv, poti intra direct pe certificatconstatatoronline.ro – prima platforma privata din Romania care iti ofera acest serviciu inca din 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele

magazin online de bijuterii

Farmacia online Dr.Max
Tradesilvania

Taxi Heathrow

Servicii deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !