miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăPublicitateComparator Mercedes-EQ rulate: EQE...

Comparator Mercedes-EQ rulate: EQE vs EQS

Autovehiculele rulate și-au câștigat treptat aprecierea publicului. Poți achiziționa diferite modele lansate de Mercedes, în versiune rulate Certified, atent verificate și garantate de specialiști pregătiți conform normelor stricte Mercedes.

Printre cele mai căutate modele lansate de Mercedes sunt cele electrice. În ofertele dealerilor auto se regăsesc deseori variante ale Mercedes EQ: EQE sau EQS. 

Sustenabilitatea și comportamentul ecologic a impus rapid aceste modele în rândul celor mai vândute masini rulate, fabricate de Mercedes.

Oferta de autovehicule rulate Certified de la Mercedes pe site-ul auto-schunn.ro – dealer auto – reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara este una bogată. Poți alege de aici diferite vehicule electrice second hand, la o calitate excelentă și o stare tehnică impecabilă.

Modelul Mercedes EQE 43 AMG 4M Premium se distinge prin stilul elegant, modern, potrivit unei personalități puternice. Fiind unul din cele mai noi modele electrice lansate de Mercedes, în 2022, are un rulaj de doar 4000 km.

Prețul de 113.000 euro pentru acest vehicul rulat Certified de la Mercedes este unul redus, de la 134.470 euro. Motorul electric dezvoltă o putere de 475cp, iar încărcarea bateriei permite o autonomie impresionantă. 

Pachetul opțional Premium Plus este foarte apreciat, ca și diferite sisteme de siguranță și dotări pentru confort. Asistența activă la parcare, pentru menținerea benzii de rulare și pachetul opțional de lumini premium contribuie la un nivel sporit al siguranței la volanul acestui model electric.

Confortul este o prioritate mereu pentru proiectanții de la Mercedes, care au dotat acest Mercedes rulat EQE cu scaune ajustabile electric, suspensii adaptative, sistem infotainment MBUX, navigare Premium, sistem de climatizare Thermotronic și lumini ambientale active.  

Un alt model foarte cerut din categoria electrice lansate de Mercedes este elegantul Mercedes EQS  580 4Matic Edition 1 AMG Premium Energizing. Încadrat în categoria vehiculelor rulate Certified, acest automobil electric este prezent în oferta Auto Schunn la un preț excelent de 157.490 euro, redus de la prețul de listă de 187.413 euro.

Fabricat în 2021, acest vehicul electric are un rulaj de 11.500 km și puterea de 523 cp. Exteriorul elegant iese în evidență datorită vopselei argintii High Tech și a jantelor din aliaj de 21 inch. Interiorul este perfect asortat, scaunele ajustabile fiind acoperite  cu piele Nappa de culoare gri, ornamente din lemn de nuc. 

Pachetul Premium PYN este una din cele mai apreciate dotări opționale, ca și pachetul  Edition 1. Display-ul care folosește realitatea augmentată este un atu pentru o conectivitate de excepție. Sistemul de apel de urgență Mercedes este permanent la dispoziția șoferului.

Serviciile de navigație fac mai ușoară parcurgerea oricărui traseu. Pentru încărcarea la bord a device-urilor electrice există încărcător on-board AC, cu putere maximă de 11kW sau DC, cu putere maximă de 200 kW.

Dotat cu cablu de încărcare pentru wallbox și stație publică de încărcare, acest model electric rulat Certified de la Mercedes este mereu gata de acțiune. Autonomia și fiabilitatea deosebită îl recomandă inclusiv pentru trasee lungi.

Pachetele confort Keyless Go, iluminarea interioară deosebită și pachetul AMG Styling fac din acest vehicul electric un autoturism dorit și apreciat de numeroși iubitori ai mărcii Mercedes. 

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.