Cosette Chichirău s-a decis: nu mai vrea în Parlament ci la Primăria Iași

Recent, una dintre femeile forte ale USR, din vechea gardă, Cosette Paula Chichirău, aflată la al doilea mandat de deputat de Iași a spus că în 2024 se va concentra pe lupta pentru Primăria Iași. În 2020, scorul înregistrat de omul cheie al USR Iași (de numele căreia se leagă multe matrapazlîcuri legate de gestiunea voturilor în filiala controlată de ea mai de mult și acum de Filip Hăvârneanu, deputat și fost om de încredere al său) a fost unul rușinos.

USR, în afară de Elena Lasconi de la Câmpulung Muscel a cam dat-o în bară cu toți primarii săi sau cei susținuți precum Nicușor Dan, Clotilde Armand, Dominic Fritz sau Allen Coliban.

Așadar, Cosette Chichirău va reuși poate să îi asigure mandatul penelistului pesedist Mihai Chirica dacă acesta își va rezolva problemele penale până în 2024 (să scape necondamnat) în sensul că va avea o prestație atât de proastă că lumea se va duce tot spre Chirica.

Din păcate, Cosette Chichirău, în ciuda experienței sale din mediul de consultanță financiară de top din SUA, s-a dovedit un politician destul de slab și fără viziune.

Lasă un comentariu