Creativ Gift – cei ce te salveaza cand ramai in pana de idei pentru cadouri

De-a lungul vietii exista aniversari, evenimente importante, zile de nastere, petreceri si multe alte ocazii ce trebuie insotite de un cadou pe masura. Insa, chiar si in zilele fara vreo semnificatie anume poti face cuiva ziua mai buna. Cadourile sunt metoda ideala de a exprima diferite sentimente. Sunt un mijloc de comunicare, atunci cand cuvintele sunt de prisos. Cei de la creativgift.ro pun la dispozitie clientilor idei inedite de cadouri personalizate, potrivite pentru orice persoana.

De ce sa alegi un cadou personalizat

Desi parfumurile, ceasurile si alte astfel de cadouri sunt apreciate, totusi, cu un cadou personalizat obtii o altfel de reactie. Persoana care il primeste stie ca ti-ai pus mintea la contributie, ai depus efort in crearea unui cadou care are o semnificatie aparte. Daca iubita ta lucreaza la birou si ar cam avea nevoie de un mousepad nou, poti crea unul cu ajutorul celor de la Creativ Gift. Alege o poza cu voi dintr-un moment unic, iar de fiecare data cand va lucra si va misca mouse-ul, va arunca si un ochi peste cadoul de la tine, zambind ca un copil.

Fiindca tot vine Pastele, creativgift.ro te ajuta sa faci cadouri tuturor membrilor familiei. Poti opta pentru o cana personalizata cu iepurasi si numele fiecaruia. Cu siguranta le vei lumina ziua tuturor, cand veti savura impreuna cafeaua din aceste cani.

Pentru proaspetii parinti, prietenii sau familia le pot face o surpriza, achizitionand body-uri interesante pentru bebelusi cu diferite mesaje. Daca este nascut in aceasta perioada, un body cu mesajul “Primul meu Paste”, impreuna cu numele celui mic, cu siguranta va avea efectul scontat. Astfel, pozele facute impreuna de aceasta sarbatoare vor fi si mai dragute. Body-urile sunt confectionate din bumbac 100%, delicate cu pielea bebelusului si se regasesc intr-o varietate de culori si marimi.

Cadouri pentru diverse hobby-uri

Cei ce iubesc sa se intreaca in bucatarie, in fel si fel de creatii culinare mindblowing, cu siguranta au nevoie si de accesorii pe masura. Daca ai prieteni pasionati de bucatarie, atunci stii ca au nevoie de niste sorturi reprezentative.

Cei de la Creativ Gift personalizeaza orice mesaj pe sorturile alese. Astfel, cei ce-si petrec marea majoritate a timpului stand la cratita gustand din ce fac, sigur vor aprecia gestul tau. Nu numai ca le va proteja hainele, dar un mesaj amuzant cu siguranta le va face ziua mai buna, mai ales daca e insotit si de titlul de masterchef.

Intra in cadrul site-ului oficial sa descoperi ideile de cadouri personalizate de la Creativ Gift.

Contact: 0757771436

office@creativgift.ro

Lasă un comentariu