Criza guvernamentală este la apogeu

Criza guvernamentală este la apogeu. Pe surse, Președintele Klaus Iohannis, ar putea cere demisia lui Florin Cîțu, pentru a împăca taberele. Totuși, lucrurile sunt departe de a se fi clarificat.

Miniștrii USRPLUS, cu excepția lui Cristian Ghinea au demisionat. Totuși, oamenii USRPLUS din ministere, prefecturi și alte instituții centrale și județene, din companii de stat ar dori să își prelungească mandatele.

Criza guvernamentală este cumva lăsată deopate de președintele Iohannis care a ieșit azi cu un mesaj despre rolul diplomației în anticiparea crizelor europene și mondiale.

Criza guvernamentală se joacă încă. Se afirmă pe surse că PNL se gândește să îl schibe pe Florin Cîțu. Totuși, acestea sunt pure speculații. Se vehiculează, tot pe surse, că Nicolae Ciuc, general și Ministrul Apărării ar putea fi candidatul surpriză la șefia PNL și a Guvernului.

Criza guvernamentală este minimalizată de Rareș Bogdan, Acesta a spus că PNL nu va renuța la Florin Cîțu.

Florin Cîțu a numit interimari la ministerele abandomate de USRPLUS. Oamenii USRPLUS din eșaloanele II și III guvernamentale așteaptă să fie revocați de premier. 14 prefecți 23 subprefecți și 26 secretari de stat așteaptă cuminși revocarea.

Criza guvernamentală nu este o problemă de netrecut la Cotroceni

Practic, președintele Iohannis transmite un mesaj general, despre viitorul Europei, Așadar, criza guvernamentală este tratată de echipa sa ca un eveniment izolat. Nu uită să spună că va găsi o rezolvare a crizei politice actuale. Adică are soluția potrivită.

Politicienii USRPLUS încep să „dea din casă”. USRPLUS are o atitudine de nevastă părăsită. Se apucă să își bată gura către oricine stă să o asculte. USRPLUS se dă un partid european. Din păcate arată contrariul. Nu sunt altceva decât o adunătură de mahalagii care au umflat baloane prin piețele publice din orașele europene. De la umflat baloane, au trecut la umflat cifre.

Dan Barna seamănă tot mai mult cu Adolf Hitler. Acesta, în ianuarie 1945 a dat „directiva Nero” prin care spunea că Germania trebuia distrusă. Motivul era acela de răzbunare că germanii nu apreciau geniul lui Hitler.

USRPLUS seamănă tot mai mult cu paridul nazist, NSDAP în 1945. Dan Barna este supărat că România nu i-a apreciat „geniul”. De aceea, a decis să își strîngă boarfele și ”să se mute la mama”.

Am o întrebare: Domnule Barna, unde vă mutați? La părintele 1 sau la părintele 2? Tot spuneți că bărbații pot da naștere la copii… Așa e că ați intrat în depresia gravidelor?

Președintele Klaus Iohannis- diplomația, pandemia și rezilien

Lasă un comentariu