Cum au infiintat doi tineri din Cluj o afacere de la zero in plina pandemie?

Esti in cautarea unei agentii de digital marketing pentru promovarea afacerii tale?

Stim cu totii ca perioada aceasta de pandemie ne-a afectat intr-o mare masura afacerile noastre, asta insemnand reducerea anumitor costuri.

Daca unii dintre noi se bazeaza pe diminuarea cheltuielilor in firma; alte brand-uri doresc sa se remarce in aceasta perioada prin a se afisa cat mai des pe retelele de socializare si de a comunica si interactiona cu publicul, sustinadu-si afacerea indiferent daca e criza sau nu.

Discutand despre afaceri si publictate in mediul online; cei doi tineri din Cluj-Napoca, Cristian Maghiari si Camelia Pop si-au infiintat o agentie de publicitate in plina pandemie, scopul lor fiind acela de a sustine afacerile mici si mijlocii prin serviciile lor de Social Media Management.

Agentia a fost infiintata de la zero, iar in momentul actual, cei doi tineri au reusit sa colaboreze cu brand-uri din judetul Cluj in mai putin de trei luni de la lansare. Acest lucru demonstreaza ca si pe timpul pandemiei, iti poti infiinta si sutine o afacere daca ai un plan bine intocmit de la inceput.

Campania: SERVICII DE MARKETING CU PRETURI DE PANDEMIE!

Pe timpul pandemiei, acestia isi propun sa ofere servicii de publicitate calitative, creand continut autentic pentru brand-uri si campanii publicitare eficiente, oferindu-le la preturi reduse, reusind astfel sa sprijine IMM-urile in a se evidentia cu publicul lor din online.

Edissero Media S.R.L este un concept de digital marketing diferit, viziunea agentiei bazandu-se pe crearea unei comunitati in mediul online si crearea unui portret uman fiecarui brand alaturi de care ei colaboreaza.

Intr-o lume in care toti se bazeaza pe rezultate rapide, cei de la Edissero Media cred si sustin crearea unei strategii bine definite brand-ului tau, care nu doar sa aduca vanzari, ci si credibilitate si personalitate in randul publicului din online.

CONTACT

e-mail: edisseromedia@gmail.com

https://www.facebook.com/edisseromedia

https://www.instagram.com/edissero.media/

Lasă un comentariu