Cum să îți planifici o vacanță de neuitat în Mexic

În decursul anului, în special atunci când suntem foarte ocupați fie cu activitățile asociate serviciului, fie cu cele de acasă, avem nevoie de o pauză. Mulți dintre noi pleacă cu gândul la destinațiile exotice, foarte îndepărtate și capabile să ne ajute cu încărcarea bateriilor. În timp ce Europa este deja o destinație comună și vizitată de mulți dintre români, țările exotice ne fac cu ochiul, mai ales în timpul pandemiei. Printre destinațiile de top se regăsește și Mexicul, faimos nu doar pentru poveștile despre cartelurile de droguri, ci și datorită naturii impresionante. Rămâi alături de noi și descoperă cum să îți planifici o vacanță de neuitat în Mexic, beneficiind de ofertele existente pe piață!

Planifică din timp care sunt obiectivele turistice dorite

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre Mexic este că aici găsești un sistem de transport foarte bine pus la punct. Între orașele principale există autocare, cu ajutorul cărora te vei putea deplasa spre orice destinație. Tot aici se întâlnesc 31 de locuri aflate în Patrimoniul Unesco, care merită să fie vizitate.

Printre obiectivele turistice de top din America de Sud se numără parcul de aventura Xcaret, Cancun, Riviera Maya si Tulum. Fiecare dintre acestea integrează cu succes cultura mexicană, îmbinând tradițiile străvechi cu elementele noi și extravagante.

Optează pentru agenție de turism de încredere

Pe cât de frumos este Mexicul, pe atât de periculos acesta poate să fie pentru turiști. Oricând ești în căutare de păreri cu privire la experiențele trăite de aceștia, cu siguranță vei da peste diferite povești în ceea ce privește furtul și chiar răpirile. Chiar dacă multe dintre aceste situații sunt solitare, mulți turiști optând pentru a descoperi adevărata experiență de a trăi în Mexic fără astfel de prejudecăți, ai putea scăpa de grija planificării vacanței apelând la o agenție de turism. Printre cele mai bune opțiuni existente se numără ROJU Travel, fiind o agenție de turism tour operatoare prezentă pe piață de mai bine de 14 ani. ROJU.ro operează destinația Mexic cu ghid în limba română si engleză la destinație, precum și transferuri private și asistență turistică. În plus, inclusiv în cazul grupurilor de prieteni sau a celor de colegi, puteți solicita oferta de grup în Mexic cu asistență directă din partea agenției de turism.

Ai grijă la micile detalii

America de Sud reprezintă combinația perfectă între distracție, plaje exotice, istorie și parcuri de aventură. Poți fie să optezi pentru oferte all-inclusive, fie să te orientezi către resorturi de 5 * în care să te relaxezi complet. Printre cele mai des întâlnite opțiuni ale românilor în ceea ce privește Mexicul se numără peninsula Yucatan. Însă, poți avea parte de un sejur de vis petrecând cel puțin cinci zile în Mexico City.

Dacă timpul nu îți permite, te poți limita în ceea ce privește itinerariul doar la orașul cu cel mai aglomerat aeroport din Mexic, respectiv Cancun. Aici ai la dispoziție posibilitatea de a te plimba prin malluri și să te cazezi la hoteluri all-inclusive, care au acces direct la plajă.

America de Sud este unul dintre cele mai impresionante continente, care nu încetează să ne surprindă cu destinațiile sale de vis .

Love to Travel | Love to Book | Love to ROJU.ro
Tags: #rojutravel #rojumexic #sejurmexic #lovemexic #rivieramaya

Date de contact:
Web: www.roju.ro
E-mail: traian@roju.ro
Mobil/WhatsApp: +40745823433
Travel Manager: Iacob Traian Aurelian

www.instagram.com/roju.ro
www.facebook.com/roju.ro

Lasă un comentariu