Cum să vă mentineți telefonul impecabil pentru un timp îndelungat

Date:

Nimeni nu vrea să aibă un telefon care a avut zile mai bune. La urma urmei, telefonul este mai mult decât o modalitate de a vă verifica e-mailul, este o extensie a identității dumneavoastră. Este locul în care îți faci selfie-uri și înregistrezi cele mai bune momente din viața ta. Te ajută să rămâi conectat cu prietenii și familia. Și te ajută să arăți ca un șef atunci când ieși în oraș.

Dar să recunoaștem: chiar dacă telefoanele noastre sunt cele mai importante posesiuni ale noastre, nu le tratăm întotdeauna cu grija pe care o merită. Le scăpăm în apă, le aruncăm de colo-colo, le lăsăm în lumina directă a soarelui și apoi ne întrebăm de ce nu mai arată la fel de bine ca înainte.

Metode de a proteja dispozitivul

Dacă doriți ca telefonul dumneavoastră să arate bine pentru o perioadă lungă de timp, există câteva lucruri pe care le puteți face.

În primul rând, evitați să îl udați. Acest lucru include ploaia, dar și orice lichid care s-ar putea vărsa pe dispozitiv. Asigurați-vă întotdeauna că ați îndepărtat tot lichidul de pe dispozitiv înainte de a-l porni sau de a-l conecta (și nu uitați să verificați portul de încărcare).

Apoi, păstrați-l curat. Folosiți o cârpă din microfibră și un săpun blând pentru a șterge ambele părți ale telefonului și marginile acestuia. De asemenea, puteți folosi această metodă pentru a curăța amprentele de pe ecran sau alte pete care ar putea apărea în timp. Nu folosiți niciodată ceva abraziv sau cu substanțe chimice dure; acest lucru ar putea deteriora ecranul sau chiar zgâria ecranul dacă este făcut prea dur!

În cele din urmă, dacă observați că telefonul dvs. începe să pară vechi și uzat – poate că sunt mai multe zgârieturi decât de obicei – puteți lua în considerare achiziționarea unei carcase noi pentru el, astfel încât să nu mai trebuiască să vă faceți griji cu privire la aceste urme!

Țineți-l departe de soare! S-ar putea să nu credeți că statul la soare este o mare problemă, dar acesta poate provoca daune serioase telefonului dumneavoastră! Acest lucru include și lăsarea acestuia pe bordul mașinii în timp ce conduceți (ceea ce lasă să intre mai multă căldură în mașină). Dacă este posibil, încercați să vă depozitați telefonul într-o zonă cu aer condiționat atunci când nu îl folosiți.

Nu conectați prea multe lucruri în același timp! Încărcarea mai multor obiecte în același timp poate cauza probleme de supraîncălzire și chiar deteriorarea bateriei sau a sursei de alimentare în sine. Dacă este posibil, încărcați doar un singur lucru odată. În caz contrar, faceți pauze între dispozitivele care se încarcă, astfel încât acestea să nu se supraîncălzească împreună!

Investiția într-un protector de ecran este o modalitate ușoară de a vă păstra telefonul în stare excelentă pentru mai mult timp decât de obicei – și poate chiar de a economisi niște bani! Dacă aveți un ecran crăpat sau altceva care pare că ar putea avea nevoie de înlocuire în curând, luați în considerare posibilitatea de a obține o protecție pentru ecran. Veți economisi niște bani pe termen lung, prevenind deteriorarea dispozitivului dumneavoastră!

Primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când vă uitați la diferite folii protecție telefoane de sticlă pentru ecran este dacă sunt temperate. Sticla călită este cea mai bună, deoarece poate rezista la zgârieturi și la impacturi fără a se sparge sau a se ciobi. Puteți opta pentru o folie din PET, care să vă protejeze display-ul telefonului de zgarieturi fine. Sau, dacă doriți o protecție premium, alegeți o folie din sticlă securizată care vă va proteja telefonul de toate evenimentele neplacute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Noutati

Subscribe

Publicitate

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Alte stiri

5 octombrie-Ziua Educației

Ziua Educației este zi liberă pentru elevi și profesori....

Zaharia Stancu, scriitorul pe nedrept uitat

La 5 octombrie 1902, la Salcia în Județul Teleorman...

Dinicu Golescu și speranța modernizării

La 5 octombrie 1830, murea boierul luminat Dinicu Golescu....

Vaclav Havel și tradiția rezistenței

La 5 octombrie 1936, se năștea la Praga, în...