Dacă nu ați aflat despre Sanrotex, iată 3 motive să faceți asta!

Alegerea unui furnizor de materiale, consumabile medicale nu este o misiune ușoară. Cei din domeniu știu foarte bine că au multe rigori și standarde după care să se ghideze. Nu este suficient să fie vorba de cel care are o gamă vastă de produse disponibile sau de cel care oferă un preț bun de achiziție.

Pe această nișă se remarcă Sanrotex, cu pagina oficială Sanrotex.ro. În acest caz vorbim despre distribuitor, dar și importator și producător de unele consumabile medicale. Descoperim aici un portofoliu vast de produse. Acestea pot fi achiziționate și din mediul online, în cantitățile necesare. Astfel, fie că este vorba de instituții medicale extinse, lanțuri de cabinete sau clinici, fie că este vorba de o unitate individuală, de cabinete cu arie mai restrânsă de activitate, la Sanrotex vor găsi raport excelent calitate-preț și nu numai.

Iată de ce acest furnizor vă poate fi aliat al aprovizionării în materie de consumabile medicale și nu numai

Căutați un colaborator care să vă ofere tot ce aveți  nevoie pentru cabinet, când aveți nevoie și la prețuri bune? Iată 3 motive care să vă convingă că Sanrotex este răspunsul potrivit:

  • Pentru o anumită categorie de produse veți avea parte de prețuri de producător

Sanrotex este și producător, de comprese, tifon și feșe. Acestea sunt unele dintre cele mai populare tipuri de consumabile, întâlnite în orice cabinet, până la urmă chiar și în saloane de cosmetică. Cine nu are o trusă de prim ajutor? Obligativitatea legii face ca toți să cunoaștem despre nevoia de a avea la îndemână astfel de produse. Ei bine, veți găsi la sanrotex.ro comprese tifon, netesut, sterile sau nu, la prețuri excelente.

  • Gamă largă de produse

Clasa de consumabile medicale nu este singura disponibilă aici. Veți găsi de asemenea dezinfectanți bio, mobilier medical, produse de menaj și curățenie, articole din hârtie, teste rapide, printre altele. Așadar, acest furnizor acoperă tot ce ține de necesarul dotării, dar și întreținerii unui cabinet medical.

Actul medical ireproșabil realizat înseamnă totodată experiență, implicare, dar și utilizarea unor produse de calitate. Mediul în care este desfășurată munca este de asemenea un punct de reper privind calitatea serviciilor. Trebuie bine întreținut, dezinfectat, bine dotat.

  • Promptitudine în livrarea comenzilor

Să nu uităm că atunci când colaborăm cu diverși prestatori de servicii ne lovim de una din clasicile scenarii: întârzierea comenzilor. Fie că acestea au fost greu procesate, fie că au fost întârziat livrate, astfel de piedici afectează implicit credibilitatea în fața consumatorului. De asemenea, actul medical depinde de multe ori de disponibilitatea unor produse și consumabile medicale. Din acest punct de vedere Sanrotex dă dovadă de profesionalism și dedicare, precum și de promptitudine.

Mai cu seamă pentru că unele produse sunt imediat disponibile – este producător – și pentru că pe altele le importă – spre exemplu seringile – Sanrotex are stoc disponibil pentru comenzi. Din online veți ști în timp real care este stocul ce poate fi comandat.

Oferta curentă este afișată și în pagina oficială.

Contact:

0371 669 339

 +40 790 871 000

 +40 372 870 035 (FAX)

 online@sanrotex.ro

Lasă un comentariu