De la Epoca de Aur a lui Nea Nicu, la epoca de mucava a lui Nicușor…

Nicușor Dan are toate șansele să aibă parte de bancurile și miștourile care se făceau pe seama „agentului termic” care nu se prezenta în casele bucureștenilor.

Azi, 26 noiembrie 2021, la 32 de ani de la Congresul XIV, tot un Nicolae, dar ceva mai mic, Nicușor, face ce face și lasă în frig bucureștenii.

Astfel, Spitalele „Matei Balș” și „Colentina”, alături de circa 350 blocuri din zonele Ștefan Cel Mare, Șerban Vodă, Splaiul Unirii au rămas fără căldură.

Compania Termoenergetica a anunțat că deja se lucra la remedierea avariilor și că în jurul orei 20, la spitale va reveni căldura.

Nicușor Dan a promis marea cu sarea în campania electorală. Naivi și sătui, bucureștenii au zis „hai, nene să vedem ce face și ăsta, măcar îi mai schimbăm între ei s-o mai mișca ceva”.

Numai că Nicușor Dan a uitat ce a promis și tot arată ce dezastru a găsit el la Primăria Generală. Totuși, i-o fi spus cineva lui Nicușor Dan  că semnul infinit din Matematică nu se aplică și campaniilor electorale?

De peste un an, bucureștenii nu fac decât să audă scuze și să tremure de frig în timp ce rețeaua de termoficare este praf și au loc avarii însemnate zilnic.

Lucrările de azi au cuprins zonele:

1. Conducta Magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 30 de blocuri și spitalele Matei Balș și Colentina va fi oprită până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 20.00;

2. Conducta DN 800 în zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi oprită încălzirea până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00;

3. Conducta DN 600 pe Calea Șerban Vodă din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru un număr de 122 de blocuri va fi oprită până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00;

4. Conducta DN 700 pe strada Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde și a încălzirii pentru un număr de aproximativ 50 de blocuri va fi oprită până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00.

Lasă un comentariu