Fa-ti aparitia la fiecare eveniment increzatoare, cu ajutorul lenjeriei modelatoare Clessidra

Exista momente in viata cand o femeie nu se simte bine in propria piele. In momentul in care apar kilogramele in plus, din diverse motive, unele femei pot intra in stari depresive, deoarece stima lor de sine este scazuta. Ajung sa se izoleze si sa refuze sa participe la evenimente sociale din cauza faptului ca nu se simt confortabil sa fie vazute sau fotografiate pana nu ajung la silueta dorita. Nu mai este cazul sa renunti la socializare, fiindca lenjeria modelatoare de la Clessidra te ajuta sa obtii rapid silueta dorita.

De ce sa alegi aceasta lenjerie

In primul rand, este confectionata din materiale de inalte standarde ale calitatii, de catre branduri columbiene renumite. Materialele folosite sunt inovative, denumite powerflex si powernet. Body-urile cu chilot scurt, bretele ajustabile si detasabile, sunt ideale pentru cele ce vor sa isi ascunda centimetrii in plus, oferindu-le o silueta de invidiat pe sub orice outfit opteaza. Fibrele powerflex ofera o compresie ridicata, dar in acelasi timp te vei simti si confortabil. Lenjeriile modelatoare contureaza formele corpului tau, aducandu-le la un aspect vizual armonios. Fiecare clienta poate alege nivelul de compresie dorit, culoarea si modelul, din varietatea de articole disponibile in catalogul online al celor de la Clessidra.

In al doilea rand, un corset modelator pentru rochii este invizibil pe sub ele, deci nimeni nu va sti care e secretul tau, decat daca vrei sa-l impartasesti curioaselor. In timp ce iti permite sa obtii rapid o silueta frumoasa, pierzi centimetri din jurul taliei datorita nivelului de compresie si termosudatiei. Tijele din lenjerie ajuta la corectarea posturii, iar tehnologia fibrelor powerflex aplatizeaza instant zona abdominala. Este ideala pentru utilizare zilnica si chiar si post-partum.

Corsetele modelatoare – talie de viespe intr-un timp scurt

Corsetele de la Clessidra sunt special concepute pentru cele ce doresc sa isi antreneze talia. Pot fi folosite chiar si in zilele cand mergi la sala si iti doresti rezultate vizibile, mai rapid. In combinatie cu exercitiile abdominale, corsetul devine mai eficient in lupta cu centimetrii in plus din zona abdomenului.

Corsetele modelatoare pot fi purtate pe sub haine oricand. Chiar si in zilele cand stai la birou, iti poti subtia talia, fara efort, in timp ce iti mentii si coloana intr-o pozitie ideala. Se regasesc pe site diferite variante de nuante, materiale texile sau chiar din latex si grade de compresie in functie de necesitatea fiecarei persoane.

Intra in cadrul site-ului oficial www.clessidra.ro sa descoperi colectiile de lenjerii modelatoare.

Contact:

0730612141

0752094324

Lasă un comentariu