Finisaje de calitate premium de la Gudart! Descoperă gama de produse

Gresia și faianța sunt acele elemente care dau un plus de eleganță și personalitate pentru fiecare locuință și acestea se aleg în funcție de spațiu dispoibil, preferințe sau stil. Dacă înainte aceste finisaje predominau cel mai mult în baie, odată cu trecerea anilor s-au schimbat și tendințele.

Nu există o regulă generală după care să ne raportăm atunci când construim sau renovăm o locuință, însă este indicat să respectăm anumite structuri pentru a obține confortul dorit. Baia, bucătăria, holul sau balconul pot căpăta un alt sens și pot da naștere unor spații cu adevărat deosebite, dacă optăm pentru astfel de finisaje.

Este important să ne construim un spațiu cât mai confortabil și mai relaxant, având în vedere că majoritatea timpului ni-l petrecem în casa noastră. Ne punem amprenta în orice lucru și decor ales, reprezentând personalitatea noastră.

În acest context, optăm, de asemenea, și pentru calitatea produselor, în special când ne referim la finisaje, acestea fiind elemente care nu se schimbă an de an, așa cum schimbăm culoarea pereților, spre exemplu.

Un magazin online care vine cu o gamă variată de modele de gresie și faianță de o calitate premium este Gudart. Găsim unele dintre cele mai inedite și speciale modele, ce pot pot schimba foarte mult designul locuinței.

Cum le alegem în funcție de spațiul disponibil

Așa cum spuneam, este indicat sa respectăm anumite structuri și idei pentru a avea acel confort pe care dorim să îl obținem.

Spre exemplu, dacă ne dorim să avem pe hol finisaje, ținem cont în primă fază de dimensiunea acestuia. Dacă alegem într-un spațiu mic, culori închise, acel spațiu va fi unul întunecos și vizibil va fi mai mic. Ideal ar fi să optăm pentru culori mai deschise, luminoase. Dacă holul are dimensiuni mai mari, aici ne putem bucura atât de culori închise, cât și deschise.

În plus, holul este spațiul dintre alte 2 încăperi, iar cromatic vorbind trebuie să existe aici o continuitate a designului.

Dacă vorbim despre living, aici ținem cont de asemenea și de stilul pe care dorim să îl adoptăm. Dacă este vintage, clasic sau poate rustic, gresia stil parchet este perfectă de ales. Mult mai rezistentă, nu se zgârie, nu rupe, nu se deterioreaza in scurt timp.

În magazinul online Gudart găsim foarte multe variante pe care le putem adapta în locuința noastră.

Descoperiți de asemenea în cadrul site-ului și prețurile.

Date de contact:

office@gudart.ro

0728 932 090.

Lasă un comentariu