Generalul Ciucă și Guvernul „50 de bani”…

Date:

Recent, de pe la biroul generalului Ciucă, au început să se scurgă informații care arată cp generalul-premier a început să facă o cascadorie jucându-se la cuiul grenadei.

Dan Cărbunaru, purtătorul de vorbe a început să spună că după ce a dat 50 de bani subvenție, Guvermul ar cam vrea să renunțe și poporul să nu fie idiot și să înțeleagă.

Ba mai mult, a început să apară pe la televizor informația în care Guvernul a început să roage profesorii să nu se supere dacă el, ditamai generalul cu patru stele are chef să-și bată joc de ei când spune să înțeleagă că nu prea are de unde să dea 5% din prima tranșă promisă în 90 de zile de la publicarea legii în M.O.

Acum, ar trebui spus, „ba pe-a mamei voastre”, dragi guvernanți… Păi cine te pune, nene Ciucă să dai legi când știi că nu ai de unde?

Ce să înțelegem? Că ești cam depășitt? Asta se vede… M-am uitat că abia ai citit mesajul la Mărășești de parcă atunci învățaseși să citești. Râdeam de Olguța, cam de aceeași teapă cu matale, că masacra limbile franceză și engleză, matale masacrai limba română cu drujba!

Așa ca la Plenița, de unde ne procopsirăm cu matale, ditamai premierul-general, dumneata te uiți dimineața în oglindă? Pe noi ne înțeleg ăștia de la facturi când le spunem că ne-ai promis banii munciți? Ai curaj să stai de vorbă cu un profesor? Pe matale te doare-n pixul din dotare, ai pensia de general, mă rog ai muncit pentru ea, ai salariu de premier…. te faci că muncești pe el…. Știi că profesorii când mai prind un proiect european nu iau banii nici după un an de zile?

Cu ce vrei bre să trăiască? Ce vrei bre să pună oamenii pe ei când merg la muncă? Zdrențe? Cu ce vrei bre să plătească acele cursuri de formare? Mai vrei să mănânce? Ca să cheltuie voucherul de vacanță, au nevoie de bani să plece de acasă, să vină acasă… Le ajunge și lor de două zile la Mamaia…asta dacă au cu ce ajunge până acolo..

Sindicaliștii din Educație sunt niște curve politice ordinare pe care îi cumpărați la kilogram, la damigeană, la ce s-o putea: ba le angajați vreun idiot sau idioată pe la stat, în locul unuia sau uneia care merită, ba îi trimiteți prin vacanțe de lux și ăștia tac din gură…voi vă vedeți de ce știți voi, adică mai nimic…

Acum sar polițiștii de la penitenciare să le măriți salariile…. vă e frică de faptul că ei pot lăsa deținuții să vină peste voi… de profesori nu vă e vouă frică… Faceți apel la inteligența lor, la răbdarea lor,,,

Domnule Ciucă, știți bancul cu școala și colegul lui Ceaușescu?

„Sună un tip și spune: Alo, tovarășa Elena, sunt coleg de școală cu Nicu!

Minți că Nicu nu a a vut școală!”

Nenea Ciucă, profesorii au muncit pe banii ăia nu i-au furat…. De ce ești matale de la țară, și îți bați joc? Ați angajat toți idioții în funcții publice și pentru cadrele didactice nu aveți bani….

Ministrul Câmpeanu a inventat amenințări cu moartea la adresa lui…. Profesorii sunt niște oameni care știu cum arată proștii, mai ales cei din Guvern… Sunt unii care au trecut pe la școală când au luat diplomele,,,,,,Sorin Câmpeanu vrea să fie martir? Vrea nume de stradă? E jenant…

Așa că, domnule Ciucă, fă și mata un gest frumos, nu zic de onoare, că nu ai fost la lecția aia… abia dacă ai fost pe la orele de limba română și nu jucai miuța pe maidan sau pe islazul comunal…mai gândește-te și matale că niște oameni nu au cu ce să plătească facturile la iarnă…prețurile cresc, iar matale nu ai de unde să dai banii promiși..

Florian Olteanu
Florian Olteanu
Istoric, cadru universitar, autor al mai multor cărți si articole pe teme de istorie, cultură, geopolitică, politică internă si externă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Noutati

Subscribe

Publicitate

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Alte stiri

5 octombrie-Ziua Educației

Ziua Educației este zi liberă pentru elevi și profesori....

Zaharia Stancu, scriitorul pe nedrept uitat

La 5 octombrie 1902, la Salcia în Județul Teleorman...

Dinicu Golescu și speranța modernizării

La 5 octombrie 1830, murea boierul luminat Dinicu Golescu....

Vaclav Havel și tradiția rezistenței

La 5 octombrie 1936, se năștea la Praga, în...