Guvernul României își află viitorul mâine, 9 septembrie 2021

Guvernul României își află viitorul mâine, în data de 9 septembrie 2021. USRPLUS a depus o moțiune de cenzură împotriva premierului Cîțu.

Guvernul României ar putea avea totuși o șansă. Floin Cîțu a decis să depună la Curtea Constituțională o sesizare privind nulitatea moțiunii de cenzură. Astefel, Guvernul României va putea rezista cel puțin până la pronunțarea deciziei CCR dacă moțiunea ar trece prin absurd.

Guvernul României are toate șansele să depășeasă momentul. În mod cert, USRPLUS va fi singurul partid care va vota moțiunea. PSD și AUR nu vor dori să intre la guvernare. PSD preferă să susțină Guvernul României condus de Florin Cîțu. Mascarada ordinară regizată de Dan Barna este jalnică. A pus miniștrii să demisioneze, dar a păstrat prefecții și secretarii de stat.

Dan Barna devine tot mai ridicol pe zi ce trece. Numai că s-a înconjurat de aplaudaci care îi spun că măgarul are glas de privighetoare.

Florin Cîțu speră să câștige îmtrecerea contra lui Ludovic Orban dar și contra USR. În cele din urmă, Dan Barna ar putea să realizeze că nu mai are ce căuta în politică.

Ludovic Orban speră să puncteze în fața lui Florin Cîțu. Tabăra Cîțu din PNL spune că Ludovic Orban a cedat USPLUS ministerele cu acces la banii europeni.

Președintele Iohannis mizează pe noncombatul PSD. PSD are vechi înțelegeri cu PNL. Chiar Dragnea aflat în pușcărie a beneficiat de plata serviciilor pentru carantinați în hotelurile controlate de el și interpușii lui. Mulți membri PSD care controlează hoteluri au beneficiat de bani. În plus, Florin Cîțu, pentru a controla Guvernul României, a dat bani la partidele parlamentare din subvenții, în cuantum mult mai mare.

De aceea, pe 9 septembrie 2021, nu se va petrece mare lucru. USRPLUS se va prăbuși sub propria prostie și greutate.

Lasă un comentariu