Implant de par fara cicatrici, prin tehnici moderne – Clinica Dr. Felix Hair Implant te ajuta

Poate multe persoane isi doresc un par mai bogat, plin de vitalitate cu care sa se mandreasca in fiecare zi. Alte persoane doar isi doresc sa nu le mai cada parul pentru ca inca de la varste destul de mici incepe sa apara chelia din cauza unor probleme sau al stresului. Oricum ar fi, parul s-a dovedit a fi un aspect central pe care oamenii se axeaza cand vine vorba de aspectul fizic, iar lipsa lui poate duce la schimbari drastice de atitudine, alaturi de depresie.

Pentru ca nu trebuie ignorat faptul ca un par bogat si la locul lui aduce schimbari benefice in viata unei persoane, nu trebuie ignorata nici importanta clinicilor de profil care se ocupa cu implantul de par. Clinica Dr. Felix Hair Implant din Romania se deosebeste totusi de celelalte clinici deoarece utilizeaza tehnici noi, non invazive care redau cu adevarat aspectul dorit, cu efecte permanente.

De ce clinica Dr. Felix?

Clinica Dr. Felix reda in primul rand increderea oamenilor deoarece o reconstructie capilara are cu adevarat aceasta putere. In cadrul acestei clinici activeaza medici utlraspecializati in domeniu care parcurg aceasta procedura. Ei utilizeaza tehnica QUE-FUE, preluata din metodele orientale si disponibila acum si la noi in tara cu ajutorul lor.

Aceasta este printre cele mai putin invazive, care nu lasa cicatrici si nici nu creeaza sangerari dupa implant. Fiecare fir de par este implantat in functie de directia lui fireasca de crestere si astfel rezultatele sunt cu adevarat aspectuoase, fara sa poata fi identificata procedura de o persoana care nu cunoaste situatia.

Recomandari si feed-back pozitiv

Pe parcursul anilor, clinica Dr Felix Hair Implant a multumit mii de clienti si le-a schimbat viata. Un implant de par poate cu adevarat sa restaureze si increderea in sine. Au fost multe persoane publice din Romania care le-au calcat pragul, rezultatele fiind cu adevarat vizibile si admirative din partea publicului larg.

Fiecare dintre ei a recomandat clinica, fiind un plus pentru romani faptul ca nu trebuie sa mai mearga in strainatate pentru o astfel de procedura. Pot avea parte de servicii de top, seriozitate, incredere si rezultate asteptate chiar aici. Acestia realizeaza transplant de par capilar, de sprancene si de barba. Orice schimbare dorita in acest sens poate fi realizata de acesti medici ultraspecializati care realizeaza fiecare etapa exclusiv manual, lucru care face diferenta la final.

Pentru orice proces de acest gen, apelati la clinica Dr. Felix si pentru alte informatii accesati site-ul.

Contact:

+40 720 254 368

office@drfelix.ro.

Lasă un comentariu