Inchiriere corturi nunta? EventStuff.ro este locul potrivit!

Corturile de nunta nu seamana deloc cu cele colorate kaki din excursiile de camping din copilarie. Sunt elegante, cochete si necesare pentru majoritatea sarbatorilor in aer liber. Cortul potrivit va proteja oaspetii de orice averse de ploaie neasteptate, oferind in acelasi timp un fundal elegant pentru ceremonia sau receptia dumneavoastra.

Inainte de a alege o inchiriere corturi nunta, verificati politica locului dumneavoastra de inchiriere. Este posibil ca unele locatii, cum ar fi mosii sau ferme private, sa nu permita inchiriere corturi nunta in incinta. Trebuie sa stiti ce se afla sub pamant la locul dumneavoastra de locuit, deoarece corturile de montare se pot incurca cu sistemele de aspersoare sau cu irigatii.

Corturi nunta pentru un eveniment de vis!

Cand planificati o nunta intr-un cort, asigurati-va ca va ganditi la celelalte elemente de care veti avea nevoie pentru ca ziua voastra mare sa ruleze fara probleme, cum ar fi inchiriere corturi nunta. Aceste articole pot include toalete portabile, tomberon, iluminat, mese si scaune, vesela, generatoare si unitati de aer conditionat sau incalzitoare. Multe companii de inchiriere corturi nunta ofera aceste articole suplimentare in serviciul lor. De asemenea, poate fi necesar sa inchiriati corturi separate pentru trupa sau echipa de catering.

Mireasa trebuie sa ia in considerare obtinerea pardoselii pentru corturile lor, deoarece solul natural poate fi ud sau noroios. Pardoseala temporara elimina, de asemenea, problema tocurilor inalte ale oaspetilor de sex feminin care se lipesc de iarba. Mirii pot opta pentru un etaj complet care acopera intregul cort sau un ring de dans mai putin costisitor.

Pentru mai multa confidentialitate sau pentru a se proteja mai bine de elemente, cuplurile pot opta pentru pereti laterali care sunt fie vinil solid, clar, fie cu ferestre (numita catedrala). De asemenea, pot inchiria captuseli albe, moi, care se scurg din tavan. Desi captuselile ascund efectiv cadrul cortului si creeaza o atmosfera romantica, pot fi destul de costisitoare.

Daca mirii inchiriaza un cort pentru salvare in caz de conditii meteorologice nefavorabile, trebuie sa faca un apel de ploaie inainte de ceremonie. Fiecare companie are un interval de timp diferit pentru apelurile de ploaie; unele necesita luarea unei decizii cu zile in avans, in timp ce altele permit cuplurilor sa stea pana la ziua nuntii (adesea cu o rata de anulare mai mare).

Instalarea cortului poate incepe inainte de nunta, in functie de dimensiunea cortului si locul de desfasurare. Asigurati-va ca sunteti pregatiti in avans, astfel incat sa va puteti petrece ziua nuntii bucurandu-va de inchiriere fara griji.

Lasă un comentariu