Ne bucurăm să anunțăm organizarea evenimentului: „Crește-ți profitul în fermă. Alege depozitarea în silobag!”, marca Grain Bags România, ajuns la cea de-a treia ediție. Acesta se va desfășura pe 21 ianuarie 2021, începând cu ora 11:00, online, pe Zoom și pagina de Facebook a companiei Grain Bags România.
https://www.facebook.com/events/890368958371070/
Evenimentul este în fapt, o întâlnire între fermieri pentru a discuta liber despre sistemele eficiente de depozitare a cerealelor și furajelor. Vom afla ce presupune investiția într-un sistem silobag, în cât timp se amortizează și ce avantaje aduce fermierilor. Și mai mult de atât, vom putea asculta și părerile fermierilor care folosesc deja acest sistem inovator.
De asemenea, vom arunca o privire și spre anul agricol 2020, pentru a cunoaște opiniile fermierilor invitați ca speakeri, dar și viziunile acestora în ceea ce privește anul 2021.
Ne bucurăm să îi avem ca invitați pe unii dintre fermierii care fac performanță în domeniu. Și aici, ne referim la:
– Lucian Buzdugan, supervizor Grup Aldahra-Agricost
– Alexandru Baciu, administrator Transliberta (lucrează 2.000 ha și deține o fermă de vaci)
– Alexandru Haită, administrator ferma Alvalex, județul Teleorman (lucrează aproape 1.000 ha) și director Cooperativa Agricolă Tinoasa
– Marius Preoteasa, administrator Marget Aby&Pau (lucrează aproximativ 1.500 ha)
Îl vom avea alături și pe Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags România. Iar, discuțiile vor fi moderate de jurnalistul Tudor Calotescu.
Despre Grain Bags România
Este o companie românească, înființată în anul 2015 și care furnizează soluții de depozitare în silobag. De asemenea, este singura din țară care are specialiști în acest sistem și care știu să ofere consultanță fermierilor. Grain Bags comercializează atât silobag-uri, cât utilaje de încărcare în silobag, dar prestează și servicii cu personal calificat.
Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Germania și reprezintă cea mai ieftină metodă de depozitare a cerealelor și furajelor, oferind o alternativă pentru o mai bună valorificare a producției.