miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăSocialIntrebari frecvente despre picturi...

Intrebari frecvente despre picturi pe numere

Cand vorbim despre celebrele picturi pe numere vorbim despre o modalitate de a te delecta, de a medita si de a-ti dezvolta creativitatea. De altfel, am putea sa spunem ca pictura, indiferent de tipul de pictura reprezinta cea mai buna posibilitatea cat usa iti poti cunoaste universul si lumea din jur, reusind totodata sa iti dezvolti presonalitatea si creativitatea.

Ba mai mult, joaca un rol extrem de important in dezvoltarea concentrarii si memoriei, dar si a perceptiei vizuale sau a observarii in sine. Tocmai de aceea, foarte multe persoane isi pun diverse intrebari cand vine vorba despre pictura si despre picturi pe numere, astfel incat pe pacursul acestui articol vom incerca sa raspundem la 2-3 intrebari pe care oricine si le-ar putea pune despre acest tip de pictura.

Ce contine un set de picturi pe numere?

Probabil ca multi dintre voi nu stiu ce contine un set de picturi pe numere si tocmai de aceea, asta e prima intrebare la care vom raspnde pe parcursul acestui articol.

In primul rand, trusa contine absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti da drumul creativitatii. In primul rand, avem o panza pe rama, in jur de 3-4 perii, mai multe vopsele care sunt special numerotate, o hartie de verificare dar si un suport pe care sa aplicati panza, astfel ca nu veti avea nevoie sa faceti si alte achizitii pentru a putea incepe sa dati drumul unei picturi pe numere.

Ce reprezinta picturile pe numere?

Pictura reprezinta un hobby, un mod de delectare care la noi si-a facut prezenta nu in urma cu mult timp, insa primele seturi de pictura au aparut inca din anul 1951, fiind create de catre artistul Dan Robbins in colaborare cu Max Klein, cei doi incercand sa gaseasca o modalitate astfel incat sa ofere oricarei persoane posibilitate de a putea picta un tablou  fara sa detina prea mari cunostinte in domeniu.

Totodata, ideile celor doi au la baza principiile pe care Leonardo Da Vinci le aplica in predarea picturii.

Cum poti incepe sa realizezi o pictura pe numere?

Pentru a putea incepe sa realizezi un tablou cu picturi pe numere trebuie sa urmezi un procedeu bine stabilit. In primul rand se ia vopseaua cu numarul 1, urmand sa vopsesti in toate suprafetele marcate cu cifra 1. Ulterior, se aplica vopseaua numarul 2 pe suprafetele unde este incscriptionata cifra 2, si tot asa cu fiecare cifra.

Intr-un final veti reusi sa obtineti o pictura de zile mari, ba chiar o capodopera.

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

1 COMENTARIU

  1. Cel mic a găsit pe YouTube un tutorial despre picturi pe numere și inevitabil mi-a cerut să-i comand și lui.. De ceva timp este activitatea lui preferată din weekend!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.