Investeste in tine!

Incepand cu luna martie Choose Training va asteapta la cursuri de:
• Limba engleza constand in lectii dinamice, interactive si competitive cu accent pus pe ascultare, vorbire, citire si scriere.
• Inspector resurse umane unde veti fi pregatiti pentru organizarea procesului de recrutare, intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului, salarizarea aplicabila, asigurarile sociale, pensionarea, GDPR si utilizarea programului REVISAL.
• Inspector salarizare in care veti lua la cunostinta cadrul legislativ care sta la baza calculului salarial si veti invata calculul salariilor si al impozitelor si taxelor aferente, intocmirea contractului de drepturi de autor, contractului civil de prestari servicii, contractului de mandate si intocmirea declaratiei unice 112.
• Operare PC in care dobanditi cunostinte in programele din pachetul Office (Word, PowerPoint, Excel) dar si utilizarea e-mail-ului, organizarea fisierelor si navigarea pe internet.
De asemenea, in curand va asteptam si la cursuri de limba germana, limbaje de programare (JAVA, C++, Python), web design si securitate cibernetica.
Pentru intrebari, inscrieri si detalii suplimentare, va asteptam la:
office@choosetraining.ro
0752498421

Lasă un comentariu