IPJ Gorj încă nu a clarificat incidentul de vineri cu bărbatul din Novaci bătut de mascați, acuzat că ar fi acroșat un polițist

Date:

Presa locală a anunțat că bărbatul din Novaci acuzat că a acroșat un polițist și nu a oprit la semnal vineri 20 mai 2022, a fost internat acuzând dureri mari, fiind operat sâmbătă 21 mai 2022 la Spitalul Județean Târgu Jiu fiind la secția ATI 2 sub observație și sub paza Poliției, pentru că Judecătoria Novaci a decis să îl rețină pentru 24 de ore, apoi pentru 30 de zile.

Cadrele medicale nu au făcut public diagnosticul dar au dat de înțeles că bărbatul de la ATI a suferit agresiuni fizice.

S-a scris că polițistul acroșat ar fi chemat colegii de la SAS. IPJ Gorj a menționat prin comunicat că bărbatul ar fi fugit de la locul faptei, iar polițistul ar fi căzut pe carosabil dar presa a descoperit că nu ar exista această acuzație (accident cu victimă ) ci numai ultraj în dosarul prin care bărbatul a fost reținut pentru 30 de zile.

IPJ nu a menționat în comunicatul publicat de presa locală nici intervenția luptătorilor SAS, dar procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor pe numele agresorilor.

Apărătorul său a contestat reținerea clientukui său, dar Tribunalul Gorj încă nu înregistrase cauza până ieri.

Știre în curs de actualizare.

Florian Olteanu
Florian Olteanu
Istoric, cadru universitar, autor al mai multor cărți si articole pe teme de istorie, cultură, geopolitică, politică internă si externă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Noutati

Subscribe

Publicitate

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Alte stiri

5 octombrie-Ziua Educației

Ziua Educației este zi liberă pentru elevi și profesori....

Zaharia Stancu, scriitorul pe nedrept uitat

La 5 octombrie 1902, la Salcia în Județul Teleorman...

Dinicu Golescu și speranța modernizării

La 5 octombrie 1830, murea boierul luminat Dinicu Golescu....

Vaclav Havel și tradiția rezistenței

La 5 octombrie 1936, se năștea la Praga, în...