Iti renovezi casa si vrei podele ca cele din reviste home & deco? Te ajuta Imperial White!

Chiar daca renovezi sau casa ta este in plina constructie, exista anumite elemente din casa pe care nu le schimbi prea curand, printre ele numarandu-se si podelele. Iti vei dori sa faci alegeri timeless, care sa nu se demodeze, sa fie calitative si rezistente, dar sa aiba si un pret convenabil. Toate aceste lucruri le regasesti la Imperial White, furnizor de produse de ceramica, parchet, granit si mozaic aduse din frumoasa tara Spania.

Gresia si faianta – mereu printre preferintele oamenilor

Unele persoane chiar prefera sa aiba gresie in toata casa si din cauza usurintei cu care poate fi curatata, aceasta nu necesita o atentie deosebita precum parchetul, dar si din cauza ca prefera racoarea oferita de ele. Da, surprinzator, nu toata lumea vrea sa simta ca are picioarele calde si adora sa mearga descaltata pe gresia rece.

Dar ce te faci cand iti place mai mult aspectul parchetului? Daca stai de ceva timp si te intrebi ce sa alegi, la ce sa renunti, la racoare sau la aspect, afla ca nu e cazul sa renunti la niciuna. Poti opta pentru gresia cu design de parchet, iar la Imperial White vei regasi o varietate de modele sau chiar oferte personalizate. Ai the best of both worlds.

Daca iti place gresia trentino, cu un design parca nefinisat, vei regasi chiar si aceasta varianta aici. Iar la capitolul faianta, anul acesta se poarta faianta in relief, extrem de interesanta la atingere, ce ofera dimensiune, culoare si contrast, creand un aspect unic in incapere. Vezi in catalogul online a celor de la Imperial White ce modele au disponibile.

Mozaicul – inca in tendinte

Mozaicul a luat cu asalt domeniul de design interior in anii 2019-2020, insa nici in acest an nu se lasa mai prejos. Si nici nu are de ce, fiindca este in sine o forma de arta. Formele sunt diverse, nuantele dintre cele mai interesante, uniforme sau diferite, creand practic un puzzle artistic.

Acest tip de arta presupune asamblarea unor mici piese din sticla colorata, piatra, gresie sau alte materiale, in urma carora rezulta o imagine. Este ideal de folosit in baie si bucatarie, insa poate foarte bine sa faca parte din decorul unei fantani arteziene spre exemplu. Mozaicul are scop decorativ, deci poate fi folosit pentru a accentua anumite zone sau pentru a aduce un aspect elegant unui perete.

Intra pe www.imperial-white.ro, contacteaza echipa, iar ei iti vor oferi solutiile potrivite pentru locuinta ta.

Contact: +40 733893399

Lasă un comentariu