Keep it simple – fa-ti programari la salonul de infrumusetare online, cu Stailer

Viata e destul de complicata, de probleme, griji, rate, relatii esuate, familii stresante, sefi enervanti din cale-afara si multe multe altele. Si ca sa puna capac la toate astea, mai vin si facturile lunare, de care uneori uiti si te trezesti cu ceva taiat. Ce sa facem, asta e viata noastra, tumultoasa, irationala uneori, cu zile uneori mai negre decat orice furtuna vezi la orizont. Dar, in anumite aspecte ale vietii mai rasare soarele si pe strada noastra.

Nu e mereu totul fulgere si tunete sau curcubee si aur la capatul acestora. Viata este despre echilibru, yin si yang, o paleta variata de griuri, fiindca nu e totul alb sau negru. Daca ai o zi stresanta, ce-ti doresti cel mai mult la finalul zilei? Un masaj relaxant, indelungat, un pahar de vin si dupa un somn bun. Insa cand n-are cine sa ti-l faca unde mergi? La un salon desigur? Si cum altfel sa gasesti rapid un salon, decat prin Stailer?

Cine este Stailer?

Este bff-ul tau in materie de programari la saloanele de hair & beauty. Este o platforma inovativa, usor de folosit, complet gratuita. Acum poti gasi rapid si mai usor un salon unde sa ai parte de tratamentele pe care le meriti pe deplin. Asta pentru ca nu esti robot si ai nevoie de cate o pauza, deci ce mod mai bun exista de a te relaxa daca nu in cadrul unul salon profesional pentru o sedinta de infrumusetare, un tratament adecvat sau un masaj profund, fix acolo unde te doare?

Accesezi in browserul pe care-l folosesti stailer.ro, selectezi cateva filtre de cautare si cat ai spune Stailer primesti lista saloanelor din oras care se pliaza pe timpul tau, nu invers. In special daca esti o femeie independenta, cu siguranta nu iti place sa astepti dupa altii. Deci acum nu mai depinzi de agenda salonului tau, ci mergi la unul gata sa te primeasca pe tronul tau de regina, cand vrei.

Un loc unde te vei simti asa este MM Boutique Salon din Bucuresti, asta pentru ca la nivel de calitate si profesionalism vei simti ca te afli unde trebuie de cum intri si pana iesi. Inafara de saloanele din capitala, atat femeile, cat si barbatii mai pot gasi cele inscrise din Iasi, Cluj Napoca, Oradea si Timisoara.

Esti uituca? Nu-i nimic, te ajuta Stailer si la acest capitol

Deja am stabilit ca mai uiti de facturi, deci ce sa mai vorbim despre o programare? Cu siguranta nu o faci voit, ci pur si simplu creierul tau este suprasolicitat de atatea sarcini incat uneori omiti anumite aspecte. De aceea, daca-ti faci cont pe Stailer, de asemenea complet gratuit, ai posibilitatea sa-ti setezi remindere pentru fiecare programare, vezi si aici alte detalii.

Iar contul te va ajuta sa gestionezi mai rapid programarile, poti vizualiza istoricul saloanelor pe care le-ai vizitat ca sa stii unde sa revii, e mai usor sa anulezi tot de acolo daca nu mai poti ajunge. Totul fara a mai da vreodata un telefon catre saloane.

Tu esti in control in materie de programari la salon acum cu ajutorul platformei Stailer! Vrei sa te convingi? Intra pe pagina oficiala si fa-ti prima programare online!

Pentru alte informatii scrie la support@stailer.ro.

Lasă un comentariu