Kids Care – ajutorul pentru mamicile preocupate de bebelusii lor

Se spune ca una este mama. Si nu degeaba este aceasta vorba pentru ca iubirea de mama nu se poate compara cu nimic pe lume. Chiar si tu daca esti mama probabil ca ai face orice pentru copilul tau, numai sa ii fie bine si sa nu il doara nimic. Acesta este instinctul matern. Orice femeie care devine mama ar trece prin orice chinuri numai sa stie ca bebelusul este bine si nu sufera.

Chiar daca nu doarme noaptea, nu are timp sa faca dus si nu isi aminteste cand a mancat ultima data, aceasta fiinta fara de care bebelusii nu ar rezista are grija ca celui mic sa nu ii lipseasca nimic. Pentru ca mai ales in primele luni dupa ce naste femeia are nevoie de ajutor, oricat de mic ar fi acela, magazinul online Kids Care dispune de elemente care o pot ajuta pe aceasta sa aiba grija de cel mic.

Ajutorul mamicilor

Femeile care alapteaza stiu cum este sa ai anumite dureri si cat de rau poate fi cand cel mic nu are putere sa suga laptele. In acest fel si pe mama o doare pieptul, dar si cel mic sta nemancat si pentru nici unul dintre ei nu este bine. Pentru situatiile de genul acesta, cei de la Kids Care dispun si de pompa de san. Aceasta pompa poate fi de mai multe tipuri si indeplineste diverse caracteristici, astfel incat fiecare mamica sa poata alege varianta care i se pare mai potrivita.

Daca lactatia este puternica si dureroasa, poti opta pentru o pompa electrica dubla. Acestea sunt usor de utilizat si stocheaza laptele matern in diverse recipiente. Preturile difera in functie de prezenta sau absenta acumulatorului si de alte elemente.

Pe site poti gasi chiar si seturi de pungi de stocare pentru lapte pe care poti scrie data si alte informatii care te-ar putea ajuta sau chiar alte recipiente. Daca bebelusul totusi se hraneste la san, ar putea sa iti fie util setul de cupe din silicon care faciliteaza acest proces.

Toate cele necesare in acelasi loc

Poti gasi aici chiar si carucioare scaune auto si alte elemente esentiale pentru copil, in special in primele luni de viata. Poti comanda de la Kids Care setul complet de biberoane, alaturi de incalzitoare biberoane. Acceseaza si tu site-ul si consulta gama de produse din care poti alege ce crezi ca se potriveste atat pentru tine cat si pentru bebelusul tau.

Contact:

KidsCare Online SRL,Str. Cobadin nr 10, sector 5, Bucuresti

0729 25.04.52

contact@kidscare.ro

Lasă un comentariu