Libraria Maranatha – deschide-ti sufletul si mintea cu ajutorul cartilor crestine

Atunci cand totul in viata ta o ia la vale ce faci prima data? Te adresezi divinitatii, asteptand poate un raspuns sau un moment de alinare in sufletul tau chinuit de probleme. Relatia cu Dumnezeu poate fi uneori singura ancora ce o mai au unii oameni, o ancora ce ii mentine prezenti, ce le da speranta ca totul va fi mai bine odata ce trec valurile furioase ale vietii. Este bine sa fim recunoscatori pentru fiecare clipa a vietii, chiar daca unele sunt dureroase.

Unele nu ai cum sa intelegi de ce se intampla, in timp ce altele sunt puse in viata ta pentru a te zdruncina, dar ca tu sa tragi din ele invataturi pretioase, folositoare pe viitor. Abia cand realizezi ca multe lucruri se intampla pentru tine, nu tie, incepi cu adevarat sa traiesti. Odata ce iesi din mentalitatea de victima si intri in cea in care preiei fraiele vietii tale, abia atunci realizezi ca ai inceput sa inveti lectiile. Omul cat traieste invata, iar spiritualitatea este cea care nu trebuie sa lipseasca nimanui. Un bun mod prin care putem sa ne descoperim mai mult pe noi, pe Dumnezeu, dar si alte taine ale universului, este citirea Bibliei.

Intelepciunea o dobandesti, iar experientele grele te modeleaza

Nu poate fi totul roz mereu, altfel nu ai mai evolua ca persoana. Abia cand treci prin tribulatiile vietii vezi de ce esti capabil, ce caracter ai si ce esti dispus sa suporti. Iubirea de sine este cea mai importanta. Fara ea, nu ne putem iubi si aproapele. Atunci cand ajungi in punctul in care te pui pe primul loc, cand elimini din viata ta oameni si obiceiuri toxice, ii arati divinitatii ca te pretuiesti. Astfel, tu primesti in locul acestor “pierderi”, persoanele ce sunt menite sa fie in viata ta, dar mai ales ajungi in punctul in care esti menit sa fii. Credinta in Dumnezeu trebuie formata din primii ani ai vietii, fiindca uneori este singurul lucru ce-ti mai ramane, cand mai degraba un strain e mai bun cu tine decat propria familie sau asa-zisi prieteni. Cateodata cel mai mare rau ti-l doreste o persoana pe care o cunosti, iar gelozia i se citeste pe chip de fiecare data cand ii dai o veste buna.

Biblia de studiu pentru femei de pe acest site vine intr-o varietate de nuante frumoase sau se gasesc si variante cu model floral. Este bine sa o citesti nu numai cand te simti deznadajduita, ci si in momentele in care esti in completa pace, pentru a aprofunda relatia cu divinitatea.

Dumnezeu este prezent in orice

Apreciaza tot ce ai in prezent, iar cand vine momentul de a renunta la ceva, lasa-l sa plece. Ce e pentru tine nu iti va pune indoiala in suflet nici macar o clipa. Elibereaza orice nu are loc in viata ta si vei vedea cat de mult se schimba totul, fiindca vei atrage doar ce trebuie.

Regasesti la Maranatha o varietate de carti crestine, romane, cadouri si multe alte produse ce te vor ajuta sa treci peste orice moment dificil al vietii. Pastreaza-ti credinta vie cu libraria Maranatha.

Contact: 0746451355

Lasă un comentariu