miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăSportLumea a treia a...

Lumea a treia a fotbalului ne așteaptă!

Aseară nu m-am uitat la meciul naționalei. De prin 2002, primul Mondial fără noi, abia dacă am mai văzut un meci cap-coadă al naționalelor. Am realizat că o generație se dusese și că nu va mai fi nimic de pus în loc.

Peste 2 ani se fac 30 de ani de la aurul californian al naționalei noastre. Am rămas în afara podiumului dar niciodată n-am fost mai aproape.

Aseară, Edi Iordănescu a fost mai penibil decât tatăl lui la Kosice în 1992. Chiar dacă am remizat 1-1, avem ultimul loc în grupă cu un egal și o victorie și poarta spre lumea a treia în care suntem economic ne e deschisă și pentru fotbal.

Dacă Hagi, Gică Petrescu, Mircea Rednic sau Dan Petrescu, singurii care mai sunt prin fotbal în prezent, nu fac ceva la nivel de intenție de reformă, vom ajunge simpli aducători de puncte pentru alții, cum erau Liechtenstein sau Insulele Feroe, sau San Marino pentru noi în anii 90.

Cum se face că ne descurcăm la U21 (tineret) și la seniori am terminat benzina? Nu mai este acel „zvâc” național, nu mai avem tragere pentru un simbol național.

Cât timp nimeni de la LPF de la FRF nu se trezește, ne vom trezi în lumea a treia!

- Publicitate -

Reduceri la ANVELOPE auto pe Vadrexim.ro !

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.