Pandemia și soluțiile inteligente pentru măsurarea temperaturii corporale KMW Systems

Despre pandemia de coronavirus și despre beneficiile camerelor termice ce susțin prevenirea și controlul epidemiei

În contextul actual prevenirea, controlul și combaterea virusului au devenit principalele noastre provocări, prin urmare soluțiile KMW Systems de măsurare a temperaturii corporale în timp real, pot fi utilizate cu succes pentru limitarea răspândirii coronavirusului în orice domeniu de activitate.

Pentru că temperatura corpului este unul dintre principalii indicatori în controlul răspândirii virusului, se poate folosi cu succes o singură cameră care poate măsură temperatura corpului uman, gestionând mii de persoane în fiecare zi. Comparativ cu modul tradițional de măsurare a temperaturii corporale, soluția KMW oferă rezultate semnificativ îmbunătățite, viteză și flexibilitate și, în același timp, ajută la reducerea posibilității transmiterii virusurilor prin măsurarea temperaturii fără contact direct.

Control rapid și precizie fără atingere

Camerele termice măsoară temperatura corporală în timp real, de la aproximativ 2 metri, nu necesită intervenția factorului uman și astfel se elimină riscul contaminării altor persoane. La depășirea pragului de temperatură stabilit că fiind normal, aceste soluții declanșează alarme sonore și vizuale. Se identifică extrem de rapid persoanele care au o temperatură specifică virusului COVID 19.

Sunt o opțiune viabilă ce contribuie la prevenirea și controlul epidemiilor în aeroporturi, gări, spitale, școli, depozite, clădiri de birouri, supermarketuri etc. Au o precizie și eficiență ridicată, capacitate de adaptare puternică, implementare facilă și pot fi integrate la toate tipurile de intrări și ieșiri.

Care sunt particularitățile soluțiilor de măsurare a temperaturii corporale?

Principalele particularități ale soluțiilor de măsurare a temperaturii corporale KMW sunt analiza mai multor persoane simultan, notificările instantanee, excluderea alertelor false și aplicabilitatea în orice domeniu.

Ce beneficii prezintă o cameră de măsurare a temperaturii corporale?

Instalarea acestor soluții oferă o mulțime de beneficii ce asigură o monitorizare și un control superior și complet. În primul rând, reprezintă o modalitate de protecție care reduce riscul de infectare indiferent de condițiile de temperatură sau cât de amplă este zona monitorizată. Acestea realizează triggere la evenimentele neconforme și trimit notificări.

Soluțiile de măsurare a temperaturii corporale sunt destinate unui control sigur și eficient al intrărilor și ieșirilor, citesc cu exactitate temperatura minimă și maximă în zona supravegheată, detecteza mai multe persoane simultan și identifică extrem de rapid temperaturile peste limita normală.

Funcțiile și algoritmii inteligenți sunt printre cele mai importante caracteristici ale tehnologiei de azi, care le fac ideale pentru astfel de aplicații.

Soluțiile de măsurare a temperaturii corporale sporesc siguranța la locul de muncă, protejează angajații și afacerea. Pentru mai multe informații vizitați site-ul www.kmw.ro .

Date de contact:

KMW Systems Iași- Telefon 0232.247.288,  Email: sales@kmw.ro,  Iași, Str. Sâmbetei,  Nr.6

KMW Systems București– Telefon 031.425.1607, Email: bucurești@kmw.ro, Str. Județului, Nr. 1, Parter, sector 2

Lasă un comentariu