Pentru servicii profesionale de forare vei dori să colaborezi cu Eco Drill. Iată de ce

Forarea unui puț de apă rămâne uneori singura soluție de a asigura apă menajeră, curentă. Dezvoltarea imobiliarelor în mod special, dar și tranziția unui număr tot mai mare de proprietari de la apartament spre locuințele din mediul urban au făcut necesare și extinderile de proiecte de tip instalații de apă. Acestea se lasă însă așteptate. Implică multă muncă, deranj și costuri pentru autorizații și fiind ample, acestea nu se pot desfășura în timp scurt.

Altfel spus, cei care ajung să locuiască la casă și își doresc absolut tot confortul și toate dotările, vor apela la serviciile de forare pentru puțuri de apă de la Eco Drill. Iată de ce.

Echipă de profesioniști

Nimic nu pare mai frustrant ca atunci când alegi o echipă să îți presteze servicii și pe parcurs tot apar situații care opresc planul. Dacă ești în căutare de firmă care să foreze un puț de apă probabil că ai mai auzit de variante: costă mult pentru că stați în zonă cu sol dur, costă mult pentru că nu ne deplasăm de regulă atât de departe etc.

Cei de la Eco Drill sunt specialiști în domeniu și anii de experiență își spun cuvântul. Vei avea parte de o colaborare onestă, transparentă. Dețin și utilaje pe măsură, astfel încât nu există scuze cum că solul ar fi prea tare, moale sau înghețat și forarea ar trebui amânată.

Oferă garanție

În zilele noastre preferăm să întrebăm de fiecare dată pe cei care au avut deja experiență bifată cu o anumită firmă. Cerem recomandări, tocmai din teama de a nu avea parte de o alegere pe care să o regretăm.

Cei de la Eco Drill sunt asumați și oferă o garanție de 2 ani pentru orice lucrare executată. Aici pot fi solicitate servicii de forare, cu scop divers (pentru prospecțiuni spre exemplu sau pentru a obține un puț de apă). Au și servicii suplimentare precum montarea unui sistem de pompare sau executarea lucrărilor aferente montării pompelor de căldură sau a încălzirii în pardoseală.

Cât despre prețuri, acestea depind de fiecare lucrare în parte. Contează, printre altele, tipul de forare, adâncimea și tehnica aplicată. Poți cere însă o estimare de preț. Echipa este disponibilă pentru deplasări în toată țara.

Contact:

office@ecodrillforaje.ro

Str. Trecătoarea Holtului nr. 222, Comună Letea Veche, Jud. Bacău

Lasă un comentariu