Politică și amantlâcuri în Moldova. Soarta unei comune decisă de amanta primăriță și amantul viceprimar….

O primăriță dintr-o comună din Moldova a intrat într-un amantlâc cu un om de afaceri tot din Moldova. Atât ea cât și omul de afaceri erau căsătoriți. Totul a început în 2016. La alegerile din 2020, bărbatul s-a impus în fața amantei cerându-i să-l ajute să fie consilier local apoi viceprimar. Se pare că amantul a reușit să facă filmări din timpul relației celor doi, filmări pe care el a dat de înțeles că le-ar trimite la partid. Femeia a cedat și a reușit să-și impună amantul viceprimar.

Primărița a vrut la un moment dat, în vara lui 2021 să pună capăt relației, numai că bărbatul a recurs din nou la varianta cu filmările. În plus, a considerat că femeia i-ar datora 150 000 lei, bani cheltuiți în anii de relații extraconjugale.

Totul ar fi pornit de la faptul că amantul ar fi aflat că amanta lui, primărița voia să îl părăsească pentru un alt iubit. Tot ea a ales să depună denunț la Parchet la începutul lui 2022, după ce scandalurile dintre primăriță și viceprimar au ajuns să facă înconjurul comunei mai ceva ca relația lui Bill Clinton cu Monica Lewinski….

Amantul viceprimar își vrea banii înapoi de la amanta primăriță deschizând acțiune în instanță. Amantul viceprimar a fost revocat din postul de viceprimar și este cercetat sub control judiciar.

În Hotărârea Tribunalului scrie: „Persoana vătămată a arătat că, anterior lunii august 2021, respectiv în perioada mai – decembrie 2020, a mai fost supusă unui șantaj exercitat de către inculpat care a amenințat-o tot cu publicarea acelor imagini cu caracter compromițător pentru persoana vătămată, în ipoteza în care aceasta nu îl va ajuta, prin prisma funcției deținute, să devină consilier în cadrul Consiliului local, iar ulterior să acceadă la funcția de viceprimar. În urma acestor acte de constrângere, persoana vătămată l-a propus pe inculpat și a determinat totodată consilierii locali, membrii ai aceleiași formațiunii politice și care dețineau majoritatea funcțiilor de consilieri locali, să-l aleagă pe inculpat în funcția de viceprimar”.

Există în popor vorba aia că politica nu este nici pension nici mânăstire de maici sau de taici. Eu știu de la bunicul meu, oltean bătrân (nu mai trăiește din păcate) o vorbă: „bă taică, politica e curvă bătrână.. îi plac băieții tineri dar trăiește tot cu ăi bătrâni”.

Cazul este unul care stârnește râsul dacă nu ar stârni de fapt indignarea. Indiferent de partidul din care fac parte cei doi (nu au fost publicate date despre numele celor doi sau despre partid), rămâne ideea că partidul nu are nici cea mai mică morală când își alege candidații.

Doi amanți primăriță și viceprimar își iau poalele în cap ca la ușa cortului. Un șir de ilegalități, presiuni, șantaje au făcut ca votul cetățenilor să fie manipulat pentru interese personale. Cum să se mai gândească cineva la investiții în interesul cetățenilor când marile decizii politice în comună între primar și viceprimar se consumau în așternutul din dormitor, transformat în sală de ședințe? Oare onorabilii aleși ai poporului s-au certat pe motiv de investiții? Deciziile s-au luat cu majoritate simplă?

Ea voia să bage canalizare, el voia să asfalteze? S-au certat pentru că doreau să repare vreo școală? S-au certat din cauza PNRR? Relația lor este un exemplu de parteneriat public-privat adică între Primărie și mediul de afaceri din zonă… Oare s-au certat pentru crearea de locuri de muncă?

Primărița probabil mai vrea un nou mandat în 2024 și s-o fi decis să lupte cu corupția din Primărie și a decis să îl dea afară pe viceprimar din așternut,, adică din Primărie.. adică din amândouă după cum se vede că stă treaba..Viceprimarul își vrea înapoi investiția depusă în lupta comună pentru binele poporului…

Oare noul iubit dacă există va fi suținut să fie măcar consilier județean sau subprefect? Pentru servicii deosebite aduse poporului?

Doamna primar în mod normal trebuia să își dea demisia de onoare. Oare doamna primar așteaptă vreo decorație de la Președintele Iohannis pentru cum a luptat ea cu dușmanul de clasă pentru binele poporului?

Lasă un comentariu