Programări online la saloanele preferate, cu Stailer

Te-ai săturat să pierzi timp și să uiți efectiv de programarea la salon? Acum o poți face online fără prea mari bătăi de cap! Stiliștii și saloanele de înfrumusețare sunt mai aproape de tine ca oricând, oferindu-ți posibilitatea de a te programa din confortul propriei case sau din orice loc. Ai nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet de pe care să navighezi pe site-ul potrivit.

Poți face oricând programări online la saloanele preferate!

Stailer.ro este o platformă online unde fiecare client se poate programa la salonul de înfrumusețare preferat. Selectează zona în care te afli, urmată de genul și serviciul necesar, iar în câteva secunde îți vor fi afișate rezultate conform căutărilor tale. Zecile de rezultate te vor ajuta să alegi salonul potrivit pentru nevoile și bugetul tău. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, stailer.ro pune la dispoziție numeroase saloane.

Găsește mai simplu și rapid unii dintre cei mai buni stiliști din zona ta! Dacă ai nevoie de o schimbare de look, dar nu știi ce stilist să alegi, pe site poți naviga printre mai multe rezultate. Fiecare rezultat va avea atașate informații cu privire la zona în care se află, prețurile pentru serviciul prestat, cât și fotografii din interiorul salonului unde activează.

Platforma online nu oferă doar stiliști, ci și saloane cu servicii complete de înfrumusețare. Serviciile pe care le poți alege sunt în materie de păr, manichiură și pedichiură, cosmetică, masaj și epilare. Așadar, te poți programa la tratamente pentru păr, manichiură, pensat, machiaj, epilare, masaj de relaxare sau anticelulitic, cât și la tuns sau vopsit.

Domnii pot face și ei programări online la saloanele preferate!

Se procedează la fel ca și în rândul doamnelor, selectând serviciul de care au nevoie și locația unde se află. Pe lângă clasicul tuns, bărbații pot apela la servicii pentru barbă, manichiură și pedichiură, pensat, masaj pentru bărbați, cosmetică masculină sau chiar epilare.

Unele dintre cele mai bune saloane din patru mari zone ale țării s-au înscris pe stailer.ro! În cadrul platformei poți beneficia de serviciile saloanelor din Timișoara, Oradea, Iași și Cluj Napoca sau București. Tot ce trebuie să faci este să selectezi zona în care te afli, iar în câteva secunde vei primi o listă cu saloanele din zona respectivă.

Timpul petrecut pe platforma online nu costă nimic, iar programările se pot face în mod gratuit. Stailer este locul potrivit atât pentru clienți, cât și pentru saloane, cei din urmă gestionând mai simplu programările. După ce ai efectuat programarea, atât tu, cât și salonul sau stilistul vor primi printr-un mesaj text confirmarea. Pe numărul de telefon pe care l-ai specificat vei primi un mesaj cu toate datele programării, mesaj din care poți și anula programarea.

Platforma poate fi accesată de pe www.stailer.ro, poți comunica pe live chat sau să trimiți solicitările de care ai nevoie la adresa de e-mail support@stailer.ro. Totul este foarte simplu! Acum poți face programări online la saloanele preferate!

Lasă un comentariu